Ενώπιον του ανακριτή αρνήθηκαν τις κατηγορίες που τους αποδίδονται για ληστεία κατά συρροή, συμμορία, παράνομη οπλοφορία, επικίνδυνη σωματική βλάβη, και οπλοχρησία

Άγνωστοι δράστες, μεταξύ των οποίων και ανήλικοι, ξυλοκόπησαν, το βράδυ της Κυριακής στην περιοχή της Αργυρούπολης, έναν 15χρονο και έναν 17χρονο, προκειμένου να τους πάρουν τα κινητά τηλέφωνά τους.

Δέκα δράσεις για τον Υμηττό θα ενταχθούν στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης».

Τις πρώτες πρωϊνές ώρες της Παρασκευής (13/11) άγνωστοι έβαλαν φωτιά στον υπογειοποιημένο κάδο απορρημμάτων που βρίσκεται στη οδό Μαρ. Γερουλάνου και Πλατεία Αγ. Τριάδος, απέναντι από το γνωστό αρτοποιείο-ζαχαροπλαστείο SUCREE.

Ξεκίνησε με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την καταπολέμηση του κορωνοϊού, η διανομή του Χριστουγεννιάτικου Πακέτου Αγάπης. Παραπάνω από 500 ευάλωτες οικογένειες που ανήκουν στις κοινωνικές δομές του δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης πήραν ένα πλούσιο πακέτο τροφίμων, ώστε να μην τους λείψει τίποτα από το Χριστουγεννιάτικο τους τραπέζι.

Στη σύναψη στρατηγικής συμφωνίας για την από κοινού ανάπτυξη δύο σύγχρονων, πολυτελών ξενοδοχείων και των αντίστοιχων τουριστικών-οικιστικών συγκροτημάτων στο παράκτιο μέτωπο του Ελληνικού, κατά την πρώτη, πενταετή φάση της υλοποίησης του έργου προχωρούν Lamda Development και ΤΕΜΕΣ.

Κατόπιν έκδοσης της Κοινής Υπουργικής Απόφασης Δ1α/Γ.Π.οικ.71342/6.11.2020  "Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας για το διάστημα από το Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020 έως και τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020", ενημερώνουμε τους πολίτες για την προσωρινή αναστολή επισκέψεων κοινού στις υπηρεσίες του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης, στα πλαίσια της λήψης προληπτικών μέτρων για την αντιμετώπιση του Κορωνοϊού.

Περισσότερα Άρθρα...