stratow israil sth lorida

Το Ισραήλ σφυροκοπά τη Γάζα με ανελέητους βομβαρδισμούς, ενώ η Χαμάς κάλεσε τους Παλαιστίνιους να ξεσηκωθούν στη Δυτική Όχθη.

erdogan sultan cartoon

Παρατηρώντας τις κινήσεις της Τουρκίας στο διεθνές περιβάλλον αναδεικνύεται η σπασμωδική υπερκινητικότητά της. Αν κάποτε η Οθωμανική Αυτοκρατορία ήταν ο Μεγάλος Ασθενής που οι Μεγάλες Δυνάμεις έσπευδαν στο προσκέφαλό της για να μη φτάσει η τσαρική Ρωσία στη Μεσόγειο, σήμερα η Τουρκία φαντάζει ως ο απρόβλεπτος δρων που δεν μπορεί να διαβαστεί εύκολα. Είναι όμως έτσι;

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν ανακοίνωσε ότι υπέγραψε το διάταγμα με βάση το οποίο οι ξένοι αγοραστές φυσικού αερίου θα πρέπει να πληρώνουν σε ρούβλια από την 1η Απριλίου και οι συμβάσεις θα διακόπτονται εφόσον δεν καταβάλλονται αυτές οι πληρωμές.

xeirgr eyaggelioy

Ένα άγνωστο και καλά κρυμμένο κεφάλαιο από την Βίβλο, που έχει ηλικία 1750 ετών ανακάλυψε Αυστριακός επιστήμονας, σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύθηκε τον περασμένο μήνα στο περιοδικό New Testament Studies, γράφει η New York Post.

varsovia bombardismos

Η Πολωνία εκτιμά πως οι απώλειες που υπέστη κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο λόγω της Γερμανίας ανέρχονται σε 6,2 τρισεκ. ζλότι (1,32 τρισ. δολάρια ΗΠΑ, 1,3 τρισεκ. ευρώ), δήλωσε σήμερα ο ηγέτης του κυβερνώντος εθνικιστικού κόμματος και είπε πως η Βαρσοβία θα ζητήσει επίσημα επανορθώσεις.

Στην άρνηση της Ρωσίας να επιτρέψει στους κατοίκους της Μαριούπολης που προσπαθούν να την εγκαταλείψουν να κινηθούν προς όποια κατεύθυνση επιθυμούν, καθώς και στην άρνησή της να επιτρέψει την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας στην πόλη υπό τους όρους και τις προϋποθέσεις που ορίζει το διεθνές δίκαιο αποδίδουν γαλλικές διπλωματικές πηγές το ότι δεν έχει γίνει προς το παρόν η επιχείρηση ανθρωπιστικής βοήθειας που σχεδιάζουν η Γαλλία, η Ελλάδα και η Τουρκία στη Μαριούπολη.

Περισσότερα Άρθρα...