Οι ενδιάμεσες εκπτώσεις θα διαρκέσουν δύο εβδομάδες – Τι ώρα θα ανοίξουν τα μαγαζιά την επόμενη Κυριακή

Με τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα να μπαίνουν σιγά-σιγά στη ζωή μας, θα πρέπει να γνωρίζουμε πόσο πραγματικά κοστίζει η φόρτισή τους στο σπίτι, πριν προβούμε σε οποιαδήποτε σκέψη αγοράς τους.

Κατεβάζει ρολά η εστίαση από 16 έως 22 Σεπτεμβρίου όπως αποφάσισε το Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης (ΠΑ.ΣΚ.Κ.Ε.ΔΙ).

Μετά τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για κρούσματα που εντοπίστηκαν σε καταστήματα του Σκλαβενίτη και την ευρύτερη ανησυχία που υπήρξε σε εργαζόμενους και πελάτες, η εταιρεία κινητοποιήθηκε άμεσα και πήρε πιστοποίηση “Covid Shield” σε ανώτατο μάλιστα επίπεδο των τριών ασπίδων (επίπεδο Excellent) από την TÜV AUSTRIA Hellas. 

Αυτό γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της η Ένωση Εστιατορίων και Συναφών Επαγγελμάτων Αττικής (ΕΕΕΣΑ) με αφορμή την απόφαση του Πανελληνίου Σωματείου Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης (ΠΑΣΚΚΕΔΙ) να προτείνει την αναστολή της λειτουργίας στην εστίαση, σε όλη τη χώρα, από 16 έως 22 Σεπτεμβρίου προκειμένου να προωθηθούν τα αιτήματα του κλάδου.

Με παράταση έως τη Δευτέρα 31 Αυγούστου ολοκληρώνεται η διαδικασία υποβολής των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος και αμέσως μετά θα ανοίξει και η πλατφόρμα για τις αιτήσεις του ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ. 

Περισσότερα Άρθρα...