Ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοινώνει ότι τα συνεργεία του συνέχισαν καθ΄όλη τη διάρκεια της νύχτας τις εργασίες για την επανηλεκτροδότηση 5 γραμμών Μέσης Τάσης, σε τμήματα των περιοχών Διόνυσος, Αγ. Στέφανος, Κεφαλάρι, Πολιτεία, Γλυκά Νερά, Εκάλη και Νέα Ερυθραία.

Ο Ε.Ο.Φ. ανακοινώνει ότι μέσω του διαδικτύου, διαφημίζεται και διακινείται το προϊόν Focallure Herbal Cream. Το Focallure Herbal Cream δηλώνεται ως απόλυτα φυτικό.

Νέα μέτρα τίθενται από σήμερα σε εφαρμογή για τις καφετέριες και τα καταστήματα εστίασης που παραμένουν ανοιχτά εν μέσω lockdown και λειτουργούν με take away.

Εφαρμογή που θα χρονομετρά τις ώρες που θα είναι οι καταναλωτές στην αγορά για τα ψώνια του, μέσω της πλατφόρμας e-katanalotis, προανήγγειλε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης.

Όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Ανάπτυξης κι Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον ΣΚΑΪ το πρωί του Σαββάτου, το "take away" από τα καταστήματα εστίασης σταματά για τα Σαββατοκύριακα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. 

Όλα τα καταστήματα της αλυσίδας Jumbo θα παραμείνουν κλειστά στις «κόκκινες» περιοχές. Η εταιρεία δεν θα υιοθετήσει τη δυνατότητα click inside και click away.

Την ανάκληση πλαστικής κουτάλας από την αγορά ανακοίνωσε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων. Συγκεκριμένα, ο ΕΦΕΤ και η Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με την β΄ χημική υπηρεσία Αθηνών, του γενικού χημείου του κράτους, της Α.Α.Δ.Ε., διενήργησε δειγματοληψία στο προϊόν «Τρυπητή κουτάλα Nylon Espumadera 1 M1 Store (Ref. 09219) 36,3x12 cm». 

Περισσότερα Άρθρα...