Ο Ολυμπιακός «άλωσε» το ΟΑΚΑ και πάει για τη στέψη  

Το πρώτο «break» μετά από 21 χρόνια απέναντι στον Παναθηναϊκό στη «μάχη» του τίτλου, πανηγύρισε ο Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ, με τους «ερυθρόλευκους» να παίρνουν το προβάδισμα στη σειρά των τελικών (2-1) και να έχουν πλέον τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.
 
Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα επικράτησε 69-64 των «πρασίνων» και πλέον με νίκη στο ΣΕΦ την προσεχή Κυριακή (19:45) κατακτά τον τίτλο μετά από 2 χρόνια (σεζόν 2011-12).

Κορυφαίος του Ολυμπιακού ο Βασίλης Σπανούλης με 14 πόντους και 5 ασίστ, ενώ από τον Παναθηναϊκό που επέστρεψε από το -16 (40-56) και διεκδίκησε τη νίκη, ο Δημήτρης Διαμαντίδης με 18 πόντους και 6 ασίστ.

Με κεκτημένη ταχύτητα από την ευρεία νίκη στον δεύτερο τελικό ο Ολυμπιακός κυριάρχησε στο πρώτο δεκάλεπτο. Οι «ερυθρόλευκοι»... πάτησαν πάνω στην έλλειψη συγκέντρωσης των «πρασίνων» (6 λάθη), όπως και στην αστοχία τους στα σουτ εντός πεδιάς (6/16) και με πρωταγωνιστή τον Πρίντεζη μέσα στη ρακέτα (7π.) προηγήθηκαν γρήγορα με 12-4 στο 5'. 

Ωστόσο η αφύπνιση του πιο σταθερού παίκτη των τελικών από πλευράς Παναθηναϊκού, Δημήτρη Διαμαντίδη (7 διαδοχικοί πόντοι), έφεραν τους γηπεδούχους, που κυριάρχησαν στα ριμπάουντ στο -1 (13-14 στπ 7'). Κάπου εκεί, όμως, ανέλαβε δράση και πάλι η φροντ λάιν του Ολυμπιακού και με επιμέρους σκορ 7-2, που ολοκληρώθηκε με καλάθι του Ντάνστον στην εκπνοή μετά από ασίστ του Μάντζαρη, η ομάδα του Μπαρτζώκα μπήκε στη 2η περίοδο στο +6 (21-15). 

Με τον Σπανούλη στον πάγκο και τον Κόλινς σε θέση οργανωτή ο Ολυμπιακός απέδωσε καλύτερα και με τον Αμερικανό να εντυπωσιάζει σε δημιουργία και εκτέλεση οι «ερυθρόλευκοι» ξέφυγαν και πάλι με +9 (29-20 στο 14'). 

Ο Παναθηναϊκός των 9 λαθών μέχρι το ημίχρονο, που δεν πήρε πάλι βοήθειες στους ψηλούς από Μαυροκεφαλίδη και γκαρντ (με εξαίρεση τον Διαμαντίδη), και των τραγικών ποσοστών ευστοχίας προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά η απόφαση του Μπαρτζώκα να παίξει με τρία γκαρντ (Σπανούλη, Κόλινς, Σλούκα) έκανε τον Ολυμπιακό πιο γρήγορο σε άμυνα και επίθεση και οι φιλοξενούμενοι κράτησαν τη διαφορά μέχρι το ημίχρονο (36-28).

Παρά τα διαδοχικά λάθη του Ολυμπιακού στα πρώτα λεπτά της τρίτης περιόδου, οι «ερυθρόλευκοι» βρήκαν στα πρόσωπα των Λοτζέσκι και Σπανούλη τα πολύτιμα τρίποντα και στο 25' ξέφυγαν με +12 πόντους (44-32), ενώ με τον Πέτγουεϊ να δίνει συνέχεια στην ευστοχία από τα 6.75 η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα εκτόξευσε τη διαφορά στους +16 πόντους (56-40) με τη λήξη του δεκαλέπτου. 

Ωστόσο, στον... επίλογο του αγώνα ο Παναθηναϊκός αφυπνίστηκε και πάλι δια χειρός Διαμαντίδη, ο Μπράμος έδωσε λύσεις από τα 6.75 και με εξαιρετική άμυνα στα όρια του φάουλ οι «πράσινοι», που εξαργύρωσαν την υπεροχή τους στα ριμπάουντ, έτρεξαν το εντυπωσιακό επιμέρους σκορ 22-8 και στο 39' επανέφεραν το άγχος στον Ολυμπιακό (62-64). 

Κάπου εκεί όμως μίλησε και πάλι η εμπειρία του Σπανούλη, ο οποίος με γρήγορο λέι απ απέναντι στον Γκιστ έγραψε το 66-62, ενώ ο ίδιος σφράγισε τη νίκη από τη γραμμή των βολών.

Τα δεκάλεπτα: 15-21, 28-36, 40-56, 64-69

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Σχινάς-Κορομηλάς-Ψαριανός

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Φραγκίσκος Αλβέρτης): Μπράμος 6 (2), Κάρι, Φώτσης 2, Ούκιτς, Λάσμε 16 (11ρ.), Μαυροκεφαλίδης 2, Διαμαντίδης 18 (2), Γκιστ 8, Ματσιούλις 8, Ράιτ 4.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γιώργος Μπαρτζώκας): Πέτγουεϊ 12 (2), Ντάνστον 6, Σπανούλης 14 (1), Περπέρογλου 2, Σλούκας, Κόλινς 4, Σίμονς 2, Λοτζέσκι 8 (2), Πρίντεζης 13, Μάντζαρης 8 (2).

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, με τη λήξη της αναμέτρησης, προπηλακίστηκε από οπαδούς τους Παναθηναϊκού ο πρώτος διαιτητής του 3ου τελικού. Ένας θερμοκέφαλος οπαδός άρχισε να φωνάζει στον Χρυσόστομο Σχινά, τον οποίο κρατούσε αγκαλιά ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Μιχάλης Γεωργαντής για να τον προφυλάξει. Ο οπαδός άρχισε να απωθεί τον διαιτητή που επίσης αντιδρούσε και εν συνεχεία και άλλοι οπαδοί της γηπεδούχου ομάδα επιτέθηκαν στον Σχινά που μπήκε στη φυσούνα συνοδευόμενος από άνδρες ασφαλείας των ΜΑΤ.

/Από έλεγχο αντιντόπινγκ πέρασαν τέσσερις παίκτες των «αιωνίων», μετά το τέλος και του τρίτου αγώνα μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ στη σειρά των τελικών των πλέι οφ στην Α1 Ανδρών. Συγκεκριμένα, από τους «πράσινους» επιλέχθηκαν οι Αντώνης Φώτσης και Ζακ Ράιτ, ενώ από τους «ερυθρόλευκους» οι Βασίλης Σπανούλης και Ματ Λοτζέσκι. Αξίζει να σημειωθεί ότι Ράιτ και Σπανούλης είχαν περάσει από έλεγχο αντιντόπινγκ και στον πρώτο τελικό, ενώ ο Λοτζέσκι στο δεύτερο.

dol

world trav mgzine china

Μεγάλο αφιέρωμα στη χώρα μας με ένα ταξιδιωτικό τεύχος

Η αγάπη των Κινέζων για τα ελληνικά νησιά είναι γνωστή και μάλιστα το όνειρο πολλών ζευγαριών είναι να παντρευτούν στο Αιγαίο. 

Την αγάπη αυτή αντικατοπτρίζει το εξώφυλλο και το αφιέρωμα του κινεζικού περιοδικού «World Traveler (Luxing Zhe)» στα νησιά των Κυκλάδων. 

Με τίτλο «Ξεχνώντας το χρόνο αφημένοι στον ρομαντισμό του Αιγαίου» και με 100 σελίδες αφιέρωμα (το μεγαλύτερο που έχει γίνει ποτέ για τη χώρα μας), το περιοδικό προβάλλει την Πάρο, τη Μύκονο, τη Δήλο, τη Μήλο και τη Σαντορίνη.

Το αφιέρωμα για κάθε νησί συνοδεύουν πολλές πληροφορίες για την ιστορία του, τον πολιτισμό του, την τοπική κουζίνα, τις παραλίες, τα ξενοδοχεία και τους τρόπους διασκέδασης.

Μάλιστα για τους ρομαντικούς Κινέζους υπάρχουν πολλές πληροφορίες για το πώς μπορούν να παντρευτούν σε αυτά τα νησιά.

Το τουριστικό αφιέρωμα προσφέρεται και σε ηλεκτρονική μορφή.

Το αφιέρωμα πραγματοποιήθηκε από τον ταξιδιωτικό οργανισμό WORLD TRAVELER MEDIA με έδρα τη Σαγκάη, και προέκυψε έπειτα από τη φιλοξενία δημοσιογραφικής 5μελούς ομάδας στις Κυκλάδες για εννέα μέρες τον περασμένο Οκτώβριο. 

Η δημοσιογραφική αποστολή διοργανώθηκε από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στην Σαγκάη, την MTC GROUP και τους Δήμους των νησιών.

Η ίδια ομάδα γύρισε και τέσσερα μικρά ντοκιμαντέρ για την Ελλάδα τα οποία θα προβληθούν σε 33 τοπικά τηλεοπτικά δίκτυα στο σύνολο σχεδόν της κινεζικής επικράτειας.

protothema

louna park

Τα διαχρονικά αιτήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης προς την κεντρική εξουσία ήταν να έχει πόρους και εξουσίες.

Δυστυχώς – με ελάχιστες εξαιρέσεις-και στα δύο ως σήμερα δεν έχει να επιδείξει θετικά αποτελέσματα.

Σε πολλούς δήμους κυριαρχούν οι πελατειακές σχέσεις η αναβλητικότητα και η ανευθυνότητα. Και οι δήμαρχοι τους χρησιμοποιούν τον παλιομοδίτικο καταγγελτικό λόγο ακόμη και όταν οι ευθύνες τους είναι ολέθριες όπως στην περίπτωση της τραγωδίας στο λούνα παρκ του δήμου Ελληνικού.

Η περίπτωση αυτή είναι ενδεικτική και δυστυχώς όχι μοναδική. Ένας χώρος αναψυχής για παιδιά λειτουργούσε λίγα μέτρα μακριά από το δημαρχείο χωρίς άδεια και μέτρα ασφαλείας. Ο δήμος το γνώριζε. Άλλωστε είχε προεισπράξει (!) και τα ενοίκια. Ήταν ως φαίνεται το μόνο που τον απασχολούσε.

Και ο δήμαρχος του ο κ. Γκορτζίδης αφού κρύφτηκε για 4 ημέρες ελπίζοντας ότι το περιστατικό –όπως το χαρακτήρισε- θα ξεχαστεί ενεφανίσθη για να πει ότι δεν έχει ευθύνη και πως όσοι τον κατηγορούν έχουν πολιτικά κίνητρα λόγω των επερχόμενων εκλογών.

Η οργή μας περισσεύει. Όπως και η ανευθυνότητα του.

Σε οποιοδήποτε πολιτισμένο μέρος του κόσμου μαζί με τον υπεύθυνο του λούνα παρκ θα είχε συλληφθεί και ο δήμαρχος που τον άφηνε να λειτουργεί ανεξέλεγκτα εισπράττοντας χρήματα.

Εδώ γιατί κυκλοφορεί ακόμη ελεύθερος;

Νικος Ευαγγελάτος

SYRIZA sygentrosi

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να έχει δύο θέσεις ανοικτές,έπειτα και από την άρνηση του Λάκη Λαζόπουλου λόγω φόρτου εργασίας να συμμετάσχει σε αυτό.

Η διαχείριση της υποψηφιότητας Λαζόπουλου υποδεικνύει τη δυστοκία που υπήρξε στις διαδικασίες και κυρίως τη δυσανεξία μεγάλης μερίδας στελεχών της Κουμουνδούρου στη διεύρυνση προς οποιαδήποτε κατεύθυνση με μοναδικό σκοπό την αλίευση ψήφων.

Και δεν είναι μόνον η Αριστερή Πλατφόρμα που αντιδρά. Είναι και η αριστερή ομάδα των προεδρικών, που δεν καλοβλέπει όλους όσοι έσπευσαν να δηλώσουν αριστεροί και ΣΥΡΙΖαίοι βλέποντας ως πιθανό ενδεχόμενο τη νίκη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στις βουλευτικές εκλογές ή σκεπτόμενοι ότι η Κουμουνδούρου είναι μια τεράστια κολυμβήθρα του Σιλωάμ.

Οι περιπτώσεις του Γιάννη Βαρουφάκη, αλλά και (προηγουμένως) των πανεπιστημιακών Γιάννη Μυλόπουλου και Τριαντάφυλλου Αλμπάνη, είναι ενδεικτικές του κλίματος που επικρατεί στην Κουμουνδούρου. Και αν για κάποιους δεν φτάνουν αυτές, προσθέστε ότι η υποψηφιότητα του Κρίτωνα Αρσένη πέρασε δια πυρός και σιδήρου, ενώ από την πλευρά της Λούκας Αρσένη, στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε ο Νικήτας Κανάκης, επικεφαλής των «Γιατρών του Κόσμου» και γραμματέας της «Κοινωνικής Συμφωνίας»- πρόσωπο που λόγω της κοινωνικής του προσφοράς θα ήταν δύσκολο να συναντήσει μεγάλες αντιδράσεις.

Οι ευρωεκλογές που συνήθως διακρίνονται για τη «χαλαρή» ψήφο, προσφέρονται για πολιτικά ανοίγματα και ο ΣΥΡΙΖΑ επιχείρησε να διευρυνθεί, με μερική ωστόσο επιτυχία. Η «Κοινωνική Συμφωνία» της Λούκας Κατσέλη, αλλά και η «Αριστερή Προοπτική» των Ανδρέα Νεφελούδη-Στέφανου Μπαγεώργου, πρώην στελεχών της ΔΗΜΑΡ, είναι κάποια βήματα, αλλά ουδείς μπορεί να πανηγυρίζει για «άνοιγμα στην κοινωνία».

Η δήλωση στήριξης από τον Γ. Βαρουφάκη, εκλογικά, θεωρείται μηδαμινής αξίας και ταυτοχρόνως βρίσκει αντίθετη τη «συνιστώσα» των πανεπιστημιακών.

Μηδαμινής εκλογικής αξίας θεωρείται- και είναι, η συμμετοχή του Κρίτωνα Αρσένη που άνοιξε τη συζήτηση για τη χρησιμότητα των «κηπουρών» του Γιώργου Παπανδρέου σε ένα κόμμα της Αριστεράς. Λέγεται ότι στην Κουμουνδούρου, υπάρχουν κάποιοι- ελάχιστοι, οι οποίοι βλέπουν θετικά το ενδεχόμενο συνεργασίας με κάποιους από τους «κηπουρούς» σε περιφερειακούς ρόλους. Η συντριπτική πλειοψηφία των στελεχών- αντιθέτως, ανατριχιάζει ακόμα και στην ιδέα, πολλώ μάλλον στην υλοποίησή της. Για το λόγο αυτό, η συνέντευξη μόνο του Δ. Δρούτσα «στο κόκκινο» προκάλεσε αντιδράσεις.

Όλα αυτά, πιστοποιούν ότι η πολιτική συμμαχιών και διεύρυνσης του ΣΥΡΙΖΑ έχει ακόμη πολύ δρόμο μπροστά της.

newpost

dimoskopisi

Εντεινόμενη πολιτική πόλωση και ισοδυναμία μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ καταδεικνύει νέα έρευνα της Public Issue για την Εφημ. των Συντακτών καθώς σύμφωνα με την έρευνα στις ευρωεκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με μισή μονάδα, ενώ στο ενδεχόμενο εθνικών εκλογών καταγράφεται απόλυτη ισοδυναμία.

Βραχεία κεφαλή φαίνεται να διατηρεί ο ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου για τις ευρωεκλογές(18,5% έναντι 18%) με τη ΝΔ όμως να κλείνει την ψαλίδα, αφού κερδίζει 1,5 μονάδα σε αντίθεση με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης το οποίο χάνει μια μονάδα. Στην υπόλοιπη κατάταξη ακολουθούν: Το Ποτάμι με 5,5%, η Ελιά (ΠΑΣΟΚ) με 4,5%,το ΚΚΕ με 4%, η Χρυσή Αυγή με 3,5%, η ΔΗΜΑΡ με 2% και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 1,5%.

 

Προβάδισμα της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ σε νέα δημοσκόπηση της e-voice

Προβάδισμα της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, κατά 1,4%, καταγράφει δημοσκόπηση της εταιρείας e-voice, που διενεργήθηκε το τελευταίο 48ωρο για λογαριασμό της εφημερίδας «Παρασκήνιο». Ειδικότερα, στην πρόθεση ψήφου, η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό 22,5% των ερωτηθέντων ψηφοφόρων και ο ΣΥΡΙΖΑ 21,1%. Τρίτο κόμμα στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων έρχεται με 7,7% Το Ποτάμι, ενώ αισθητή εμφανίζεται η άνοδος της ΕΛΙΑΣ, με ποσοστό 7%. Σταθερά, σε σύγκριση με τις προηγούμενες δημοσκοπήσεις της ίδιας εταιρείας, παραμένουν τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής (6,4%) και του ΚΚΕ (6%), ενώ για οι ΑΝΕΛ συγκεντρώνουν 3,6%. Αναποφάσιστοι δηλώνουν 12,3% των ερωτηθέντων ψηφοφόρων.

Διαμαρτυρία ΣΕΔΕΑ:

Μετά τις πρόσφατες απόπειρες απαξίωσης των δημοσκοπήσεων συλλήβδην, που επιχειρείται από φορείς της δημόσιας σφαίρας, ο ΣΕΔΕΑ (Σύλλογος Εταιριών Δημοσκόπησης και Έρευνας Αγοράς) διαμαρτύρεται και τονίζει:

Όλες οι δημοσκοπήσεις δεν είναι ίδιες. Υπάρχουν δημοσκοπήσεις από εταιρίες μέλη του ΣΕΔΕΑ που ελέγχονται και λογοδοτούν για τον τρόπο συλλογής των στοιχείων τους και άλλες από εταιρίες και φορείς που δεν ελέγχονται. Μόνον οι εταιρίες μέλη του ΣΕΔΕΑ υπόκεινται σε συστηματικούς ελέγχους ως προς την τήρηση των κανόνων ποιοτικής συλλογής στοιχείων (ΠΕΣΣ).

Για τις δημοσκοπήσεις υπάρχει νομοθετική οριοθέτηση (Ν.3603/2007) και κώδικας δεοντολογικής πρακτικής (ESOMAR, ΣΕΔΕΑ, ΠΕΣΣ). Οποιοσδήποτε αμφισβητεί το κύρος κάποιας δημοσκόπησης μπορεί να προσφύγει στην Ελεγκτική Δημοσκοπήσεων η οποία επιλαμβάνεται του προβλεπόμενου στο Ν.3603/2007 ελέγχου δημοσκοπήσεων.

Η απαξίωση που επιχειρείται δεν προσβάλλει μόνο τις δημοσκοπήσεις αλλά και τους ευσυνείδητα και σκληρά εργαζόμενους στις εταιρίες μέλη του ΣΕΔΕΑ που σε αντίξοες συνθήκες αγωνίζονται για τη διατήρηση των θέσεων εργασίας τους συμβάλλοντας στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας.

Σε ένα δημοκρατικό πολίτευμα, οι δημοσκοπήσεις αποτελούν σημαντική πηγή πληροφόρησης για τους πολίτες και τους φορείς.

Ο ΣΕΔΕΑ και οι εταιρίες μέλη του:

υπερασπίζονται το δημοκρατικό δικαίωμα του πολίτη να εκφράζει την άποψή του και να ενημερώνεται, υπερασπίζονται το δικαίωμα πρόσβασης των πολιτικών, των κομμάτων και των ΜΜΕ σε επιστημονική και πιστοποιημένη, ως προς τον τρόπο συλλογής της, πληροφορία, με κάθε τρόπο ενισχύουν και προωθούν την τήρηση του νόμου, των διεθνών κανόνων επαγγελματικής δεοντολογίας και πρακτικής για τη διενέργεια και τη δημοσιοποίηση δημοσκοπήσεων και ερευνών κοινής γνώμης.

express

theodorak to potami

Στη δημοσιότητα έδωσε το "Ποτάμι" το προεκλογικό του σποτ, το οποίο δημιούργησε ο σκηνοθέτης Σωτήρης Γκορίτσας.

Στο διάρκειας τριών λεπτών βίντεο παρουσιάζονται ορισμένες από τις θέσεις του κόμματος ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι, στο σποτ εμφανίζεται μόνο ο επικεφαλής του σχηματισμού Σταύρος Θεοδωράκης και όχι άλλα στελέχη.

Μείωση των βουλευτών σε 200 από 300 που είναι σήμερα, περιορισμός των επιχορηγήσεων στα κόμματα, εκλογές κάθε τέσσερα χρόνια, μείωση ασφαλιστικών εισφορών, αυστηρή συνοριακή φύλαξη, αναθεώρηση του Κανονισμού Δουβλίνου ΙΙ και διαχωρισμός εκκλησίας-κράτους, είναι μεταξύ άλλων θέσεις του κόμματος που προβάλλονται στο προεκλογικό σποτ.

Δείτε το βίντεο...

tastanis

Η ανακοίνωση του συνδυασμού της Αθηνάς Λυγνού στον οποίο συμπεριλαμβάνονται 9 μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας οδήγησε τον ΣΥΡΙΖΑ στην απόφασή να “αναστείλει τη ιδιότητά τους ως μέλη του” δηλαδή να τους διαγράψει!

Τα συγκεκριμένα μέλη ήταν αντίθετα στην υποψηφιότητα του Τάσου Ταστάνη. Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας:

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ δίνει με όλες του τις δυνάμεις, με αξιοπρέπεια και αριστερή ανιδιοτέλεια, τη μάχη για τη νικηφόρα πορεία στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές της δημοτικής κίνησης «ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ – ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο αρχιτέκτονα Τάσο Ταστάνη.

Τα μέλη και οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ έχουν ενεργοποιηθεί δραστήρια και στηρίζουν την «ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ», ώστε να επιτύχουμε την απόλυτα αναγκαία στις σημερινές συνθήκες ριζοσπαστική ανατροπή στο δήμο μας, που είναι συνυφασμένη με τον πολιτικό μας στόχο της γενικότερης πολιτικής ανατροπής της Κυβέρνησης, των μνημονίων και του Καλλικράτη.

Η Συνέλευση της Οργάνωσης Μελών του ΣΥΡΙΖΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ, καταδικάζει πολιτικά την ενέργεια ελάχιστων μελών που, σε αντίθεση με τις αποφάσεις του ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζουν δημόσια και συμμετέχουν ως υποψήφιοι στο ψηφοδέλτιο άλλου δημοτικού συνδυασμού στην πόλη μας τελείως διαφορετικού προσανατολισμού.

Ιδιαιτέρως προβληματική είναι η χρήση της ιδιότητας του μέλους για τον αποπροσανατολισμό των συμπολιτών μας, ανακοινώνοντας μάλιστα δημόσια ότι «μέλη και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας» συμμετέχουν και στηρίζουν το συνδυασμό αυτό. Οι ενέργειες αυτές έρχονται σε ευθεία αντίθεση με τις αποφάσεις της Συνέλευσης της Ο.Μ. του ΣΥΡΙΖΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ, με τις προβλέψεις του καταστατικού μας, αλλά και με τους στοιχειώδεις κανόνες πολιτικής εντιμότητας.

Επομένως συντρέχουν πλήρως οι λόγοι και αναστέλλεται σύμφωνα με τις προβλέψεις του καταστατικού η ιδιότητα του μέλους για τον εν λόγω μικρό αριθμό μελών του ΣΥΡΙΖΑ.

Όλος ο ΣΥΡΙΖΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ συσπειρωμένος και ενωμένος, αναπτύσσει  με αποφασιστικότητα την πολύμορφη δράση του για να φτάσει το μήνυμα και το πρόγραμμα της δημοτικής κίνησης που στηρίζουμε σε όλους τους Γλυφαδιώτες, που καθημερινά πυκνώνουν μαζικά και δυναμικά το μεγάλο ρεύμα νίκης και ανατροπής που φέρνει και στην πόλη μας η«ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ – ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Τάσο Ταστάνη

geitoniamou

Περισσότερα Άρθρα...

Υποκατηγορίες