Σε ηλικία μόλις 31 ετών ο ηθοποιός Πάνος Νάτσης άφησε την τελευταία του πνοή, σε τροχαίο δυστύχημα στις 6.30 του Σαββάτου 29 Ιανουαρίου 2022, όταν η μηχανή του συγκρούστηκε με φορτηγό, στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού, στο Μεταξουργείο. Νωρίτερα, βρισκόταν στο σπίτι της ηθοποιού Αλεξάνδρας Ταβουλάρη, η οποία γιόρταζε τα γενέθλια της, μετά το τέλος της παράστασης. 

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, μετά την απολογία του, για την υπόθεση ανάρτησης βίντεο και φωτογραφιών ερωτικού περιεχομένου με πρώην συντρόφους του, στο διαδίκτυο, σύμφωνα με το grtimes.gr.

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 02:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης στη Λεωφόρο Αθήνας και Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη Αττικής, με θύμα τον γνωστό ράπερ Mad Clip.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, ο 34χρονος καλλιτέχνης είναι δυστυχώς νεκρός. Το ΙΧ αυτοκίνητο μάρκας Porsche που οδηγούσε, ξέφυγε της πορείας του και προσέκρουσε σε κολώνα και στη συνέχεια σε δέντρο, κοντά στο Καβούρι, στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το ΙΧ είχε αναπτύξει πολύ μεγάλη ταχύτητα.

Η πρόσκρουση ήταν τόσο σφοδρή με αποτέλεσμα ο οδηγός, το κανονικό του όνομα Πίτερ Αναστασόπουλος, γνωστός ως Mad Clip να εγκλωβιστεί εντός του οχήματος και να χρειασθούν περίπου δύο ώρες οι Πυροσβέστες για να τον απεγκλωβίσουν.

Ο τράπερ διακομίσθηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας σε εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση, όπου αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Matr24

Προφυλακιστέος κρίθηκε πριν λίγο ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης ο οποίος απολογήθηκε κάτω από άκρα μυστικότητα στην ανακρίτρια για ένα βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού μετά από ισάριθμες καταγγελίες συναδέλφων του σε βάρος του.

Με τις μνήμες να είναι ακόμα νωπές από το δυστύχημα της ταινίας του Άλεκ Μπάλντουιν, η κατάρα των τραυματισμών στο σετ χτύπησε και την ταινία του Τζέισον Στέιθαμ «Αναλώσιμοι 4», καθώς τρία άτομα τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης η οικογένεια του ηθοποιού Ανέστη Βλάχου -ο οποίος έφυγε χθες από τη ζωή- η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί δημοσία δαπάνη την Παρασκευή 27 Αυγούστου, στις 12 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων του Α' Κοιμητηρίου Αθηνών, με απόφαση του δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη.

Έφυγε από ανακοπή καρδιάς ο Τόλης Βοσκόπουλος στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του zinapost.gr.

Περισσότερα Άρθρα...