Καρναβάλι Βόχας: Πες μου τι εκδήλωση κάνεις να σου πω τι δήμαρχος είσαι!

Ψυχαγωγία
Tools

vrax 0

Ενας μικρός δήμος, μια άρτια εκδήλωση

Εκπληκτους άφησε τους χιλιάδες δημότες και επισκέπτες του μικρού περιφεριακού Δήμου Bόχας-Βέλου, που αριθμεί μόλις 19.000 μόνιμους κατοίκους, η θαυμάσια αποκριάτικη εκδήλωση της παρέλασης του Καρνάβαλου στην παραλία του Βραχατίου, το Σάββατο, 1-3-2014.

Ο αποχωρών δήμαρχος Βόχας - Βέλου είχε έγκαιρα συστήσει για το σκοπό αυτό ειδική Οργανωτική Επιτροπή, η οποία σχεδίασε από πολύ νωρίς και συντόνισε με άρτιο τρόπο την πραγματοίηση της εκδήλωσης.

Η παρέλαση των αρμάτων και των καρναβαλιστών δίηρκεσε περί τις ....... 2,5 ώρες!

vrax 1

Σε αυτή συμμετείχαν 1000 περίπου μασκαρεμένοι μαθητές και εθελοντές οργανωμένοι σε 27 θεματικά γκρουπ με πρωτότυπα και επίκαιρα θέματα, όπως π.χ. η ομάδα «ΚΑΠΗ και ΨΥΧΡΑΙΜΟΙ», που ξεσήκωσαν τους χιλιάδες θεατές, με την χαρούμενη ατμόσφαιρα και τα γέλια που δημιουργούσαν.

vrax 2

Το γλέντι όμως δεν σταμάτησε εδώ.

Ο δήμαρχος θέλοντας να τονώσει την εμπορική κίνηση και  να δώσει περισσότερο κέφι, χαρά και ζωντάνια διοργάνωσε πολλά ταυτόχρονα πάρτυ στα μαγαζιά, ενώ ο καρνάβαλος καιγόταν κάτω από εκατοντάδες πυροτεχνήματα, που φώτιζαν ασταμάτητα την βροχή που έπεφτε ασταμάτητα, αλλά ποιος νοιαζόταν!

vrax 3

Αξίζουν συγχαρτήρια στο μικρό αυτό δήμο που με πενιχρά μέσα, αλλά με πολυ δουλειά, μεράκι, μεγάλη κινητοποίηση και συντονισμό εκατοντάδων δημοτών και μαθητών, κατόρθωσε να πετύχει τελικά ένα τέτοιο άρτιο αποτέλεσμα που ενθουσίασε τους πάντες.   

vrax 4