ΕΛΛΗΝΙΚΌ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ: Αδιαμφισβήτητος νικητής των εκλογών ο Κωνσταντάτος - Τα καλύτερα έρχονται!

Αργυρουπολίτικα-Eλληνικιώτικα Νέα
Tools

konstantatos vima omilia

Ολοκληρώθηκαν οι προεκλογικές συγκεντρώσεις στον Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης με μια μεγάλη σε πλήθος και ενθουσιασμό συναυλία αφιερωμένη στη νεολαία με τον Πέτρο Ιακωβίδη του νυν και εκ νέου υποψηφίου δημάρχου της πόλης Γιάννη Κωνσταντάτου στην πλατεία Δημαρχείου.

Είχε προηγηθεί μια ογκωδέστατη προεκλογική συγκέντρωση της ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ στην πλατεία Σουρμένων, όπου ο Γιάννης Κωνσταντάτος εκφώνησε την κεντρική προεκλογική ομιλία του.

Αδιαμφισβήτητος νικητής - Τα καλύτερα έρχονται

Όλα τα μέχρι τώρα δεδομένα προγνωστικά, προβλέπουν ότι οι εκλογές για το Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης - πέραν πάσης αμφιβολίας- θα ολοκληρωθούν από την πρώτη Κυριακή, 8 Οκτωβρίου 2022, με μία σαρωτική νίκη επανεκλογής με μεγάλο ποσοστό του νυν Δημάρχου Γιάννη Κωνσταντάτου.

konstantatos omilia sourmena 

«Τώρα, Εσείς έχετε τον πρώτο λόγο!» είπε ο Γιάννης Κωνσταντάτος απευθυνόμενος στους δημότες και συνέχισε λέγοντας:

«9 χρόνια τώρα αποδεδειγμένα νοικοκυρεύουμε τον Δήμο μας.....

Για τα επόμενα 5 χρόνια όμως, εσείς έχετε πλέον τον πρώτο λόγο και σας προσκαλούμε να προσέλθετε στην κάλπη στις 8 Οκτωβρίου και να μας δώσετε νέα Ισχυρή Εντολή να συνεχίσουμε το Έργο μας.

»Γιατί τα καλύτερα έρχονται και θα τα ζήσουμε Μαζί ! Εύχομαι καλή επιτυχία στους υποψηφίους μας!»

Η νέα δημοτική αρχή που θα προκύψει από τις κάλπες του Οκτωβρίου θα αναλάβει τα καθήκοντά της την 1η Ιανουαρίου του 2024 και η πενταετής θητεία της θα λήξει στις 31 Δεκεμβρίου το 2028.

Σημειώνεται ότι ο αριθμός των εδρών των δημοτικών συμβούλων, σύμφωνα με το άρθρο 12 του ν. 4804/2021, προκύπτει με βάση τον μόνιμο πληθυσμό του δήμου, όπως προκύπτει από την τελευταία απογραφή.

ΚΟKONSTANTATOS YPOPSIFIOI