1.500 δενδρύλλια στη νέα μεγάλη αναδάσωση του Υμηττού

Αργυρουπολίτικα-Eλληνικιώτικα Νέα
Tools

imittos anadasosi a 2022

Με σύμμαχο τον καλό καιρό και τους εκατοντάδες συμπολίτες μας, ο Υμηττός μας πήρε μία ακόμη ανάσα ζωής από τα 1.500 δενδρύλλια που φυτεύτηκαν σήμερα στη μεγάλη αναδάσωση.

Με κεντρικό σύνθημα "Δίνουμε ζωή στο βουνό μας", η καρδιά του εθελοντισμού χτύπησε και πάλι στον Υμηττό, ξεκινώντας νέο κύκλο αναδασώσεων στο βουνό μας.

Η μεγάλη δενδροφύτευση συνδιοργανώθηκε από τον Δήμο Ελληνικού Αργυρούπολης, τον ΣΚΑΪ και το «Όλοι μαζί μπορούμε», το Σώμα Εθελοντών, την Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας Πυρόσβεσης Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης, την Εθελοντική Ομάδα Let's do it Greece, το 2o Σύστημα Αεροπροσκόπων Ελληνικού Αργυρούπολης και τον Οργανισμό Α Woman Can Be, σε συνεργασία με όλους τους φορείς της πόλης, με την υποστήριξη της ΙΚΕΑ και με την επιστημονική υποστήριξη του Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού και του EKETA στo πλαίσιο του έργου Life Terra.

Συγκινητική ήταν η προσέλευση και η συμμετοχή των μικρών παιδιών μας μαζί με τις οικογένειες τους, μεταδίδοντας το πιο ελπιδοφόρο μήνυμα για το αύριο του Υμηττού μας!

imittos anadasosi b 2022