Γιάννης Κωνσταντάτος, Δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης: "Όχι δεν είναι εξωγήινοι" !!

Αργυρουπολίτικα-Eλληνικιώτικα Νέα
Tools

Το βράδυ της Τρίτης, 15 Δεκεμβρίου, άναψε μία δέσμη φωτός στην περιοχή του πρ. αεροδρομίου Ελληνικού σχηματίζοντας τη μορφή ενό ς φωτεινού αντικειμένου στον ουρανό, πάνω από την περιοχή όπου εκτελούνται τα έργα της μεγάλης επένδυσης, προκαλώντας έκπληξη, απορίες και εικασίες στους κατοίκους του δήμου - ιδιαίτερα στους μικρότερους - για την προέλευση του!

Ο Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος,  έγραψε σε προσωπική ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής διτκύωσης:

"Αυτό το Φώς το είδαν έκπληκτοι οι κάτοικοι του Ελληνικού Αργυρούπολης εχθες το βράδυ απέναντι από τα σπίτια τους στο αεροδρόμιο και οι μικροί μας φίλοι φώναζαν για εξωγήινους!!!

Τελικά δεν είναι εξωγήινοι, είναι το Φως που προαναγγέλει τα εγκαίνια στις 20 Δεκεμβρίου του πρώτου μέρους του Μητροπολιτικού Πάρκου (100 στρέμματα) που όπως είχε δεσμευτεί ο επενδυτής θα είναι ελεύθερο και πράσιμο οσβδωρεάν για όλους τους κατοίκους της Αττικής και έγινε σε χρόνο ρεκόρ!

Αποτελεί μια προσωπική μου δικαίωση, που αγωνίστηκα για την υλοποίηση του έργου και που μιλούσα για ένα ανοιχτό δημόσιο πάρκο στο Ελληνικό που πρώτοι θα απολαύσουν οι κάτοικοι του Ελληνικού! Το επισκέφθηκα με την τεχνική υπηρεσία και την επιτροπή καταλληλότητας του Δήμου μας.

Η είσοδος θα είναι από το ύψος του Υδατόπυργου στην Λ Βουλιαγμένης".

elliniko ependysi