Ολυμπιακοί Αγώνες: O Λευτέρης Πετρούνιας πέρασε πρώτος έναντι όλων στον τελικό των κρίκων- Δεν έδειξε την προσπάθεια η ΕΡΤ

Ελλαδα
Tools

Ο Λευτέρης Πετρούνιας έστειλε μήνυμα... χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο καθώς ήταν εκπληκτικός στον προκριματικό των κρίκων. Ο χρυσός ολυμπιονίκης στο Ρίο στοχεύει στο δεύτερο σερί χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο και έδειξε ήδη από τον προκριματικά τις... άγριες διαθέσεις του.

Ο «άρχοντας των κρίκων» πραγματοποίησε εξαιρετικά το πρόγραμμά του, βαθμολογήθηκε με 15.333 βαθμούς και κατέλαβε την πρώτη θέση στα προκριματικά του αγωνίσματος.

Ο τελικός των κρίκων θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 2 Αυγούστου στις 11 το πρωί και φυσικά όλη η Ελλάδα ευελπιστεί ότι θα κυριαρχήσει και πάλι και θα κατακτήσει ένα ακόμη χρυσό μετάλλιο. 

Δεν έδειξε live η ΕΡΤ την προσπάθεια του Πετρούνια

Αρνητική εντύπωση πάντως προκάλεσε το γεγονός ότι η ΕΡΤ δεν μετέδωσε live την προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια. Μολονότι αναμένεται η επίσημη τοποθέτηση της δημόσιας τηλεόρασης, φαίνεται ότι σε αντίθεση με προηγούμενα χρόνια που η ΕΡΤ εξασφάλιζε την εικόνα των Ελλήνων αθλητών πληρώνοντας το σχετικό κύκλωμα, σε αυτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο τουλάχιστον επί του παρόντος. 

Η ΕΡΤ αρκέστηκε στην κεντρική μετάδοση του προγράμματος για την ενόργανη γυμναστική και για το λόγο αυτό δεν είδαμε ποτέ live την προσπάθεια του Πετρούνια, ενώ και η δημοσιογράφος που έκανε τη μετάδοση, ανέφερε αρκετές φορές ότι «περιμένουμε τον σκηνοθέτη να μας δείξει την προσπάθεια του Πετρούνια».

Αναμφίβολα πάντως πρόκειται για «φάουλ» και του ξένου σκηνοθέτη, ο οποίος... αγνόησε τον χρυσό ολυμπιονίκη του 2016, σημαιοφόρο της Ελλάδας και πρώτο σημαιοφόρο κατά την παρέλαση των χωρών στην τελετή έναρξης.

Η ΕΡΤ ωστόσο θα έπρεπε να έχει φροντίσει ότι η live εικόνα του Πετρούνια δεν θα χανόταν στη μετάδοση.