To περίφημο "Cirque de Soleil" στήνει τέντα στο παλιό Αεροδρόμιο Ελληνικού από 18/7 - 4/8 (vid)

Ψυχαγωγία
Tools
cirque de soleil

Η ομάδα που άλλαξε τα δεδομένα στις παραστάσεις με ακροβάτες, μουσική και χορό. Το καθηλωτικό Cirque du Soleil έρχεται στην Αθήνα κάτω από μία μεγάλη σκηνή τσίρκου, με την πιο πρόσφατη παραγωγή του, την παράσταση Bazaar.

Ένας πολύχρωμος φόρος τιμής στην κληρονομιά του Cirque du Soleil, το Bazaar κάνει πρεμιέρα στις 18 Ιουλίου και θα συνεχίσει τις παραστάσεις του έως και τις 4 Αυγούστου στις εγκαταστάσεις του Πρώην Αεροδρομίου Ελληνικού. 

Ακροβάτες, χορευτές, μουσικοί

Το Cirque du Soleil BAZZAR είναι ένα μοναδικό εργαστήρι αέναης δημιουργικότητας, όπου ένας χαρούμενος θίασος από ακροβάτες, χορευτές και μουσικούς συνθέτει ένα εντυπωσιακό υπερθέαμα!

Με επικεφαλής τον μαέστρο, με κοστούμι και μπαγκέτα, ενώνουν τις δυνάμεις τους και εφευρίσκουν ένα ευφάνταστο, μοναδικό σύμπαν.

Σε ένα περιβάλλον όπου το μη αναμενόμενο είναι αναμενόμενο, η πολύχρωμη ομάδα φαντάζεται, χτίζει και εφευρίσκει εκ νέου έντονες σκηνές σε ένα καλλιτεχνικό, ακροβατικό παιχνίδι τάξης και αταξίας, για καλλιτέχνες που αψηφούν τη βαρύτητα ενώ δυστυχώς δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν συμβεί και ατυχήματα.

Κατερίνα Πουλοπούλου