Θάνατος εργαζομένου Δ. Αλίμου: Καταγγελία της ΠΟΕ-ΟΤΑ κατά του Δημάρχου Κονδύλη

Αλιμου
Tools

dimarxeio alimou

Ότι, ο Δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης, απαγόρευσε σε υπαλλήλους του Δήμου Αλίμου να παραστούν στην Εξόδιο Ακολουθία εργαζόμενου-συναδέλφου τους, που σκοτώθηκε πηγαίνοντας στην εργασία του, για να τιμήσουν τη μνήμη του και να εκφράσουν τη συμπαράσταση τους στην οικογένεια του θανόντα, καταγγέλλει η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., σε συνέχει σχετικής καταγγελίας του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Αλίμου.

«Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καταγγέλλει την απαράδεκτη αυτή συμπεριφορά του Δημάρχου Αλίμου, που έχει προκαλέσει την δικαιολογημένη μήνιν του Συλλόγου Εργαζομένων, και στηρίζει την κινητοποίηση των εργαζομένων που στόχο έχει να στείλει το μήνυμα στον Ανδρέα Κονδύλη πώς τέτοιου είδους ενέργειες είναι απορριπτέες, καταδικαστέες και δεν πρόκειται να περάσουν.

Όπως κατήγγειλε με ανακοίνωση του ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου Αλίμου, ο κ. Κονδύλης απαγόρευσε στους υπαλλήλους και στους συναδέλφους του Αθ. Στρατιώτη, που σκοτώθηκε πηγαίνοντας στην εργασία του, να παραστούν στην Εξόδιο Ακολουθία που θα τελεστεί στις 10:30 σήμερα το πρωί, στο Νεκροταφείο του Βύρωνα.

Ο κ. Κονδύλης με αυτόν τον τρόπο δείχνει το ανάλγητο πρόσωπο του και ασέβεια προς το νεκρό εργαζόμενο. Δεν υπολογίζει τίποτα. Ούτε καν την ανθρώπινη ζωή. Εκείνο που τον ενδιαφέρει είναι μόνο η καρέκλα και η επανεκλογή του.

Ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου Αλίμου απάντησε στην αντεργατική αυτή συμπεριφορά και την φασίζουσα νοοτροπία του Δημάρχου Αλίμου προκηρύσσοντας στάση εργασίας για τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος και το Τμήμα Μικροέργων, από την έναρξη της βάρδιας και μέχρι την λήξη της τέλεσης της Εξόδιου Ακολουθίας και για τις λοιπές υπηρεσίες του Δήμου, από τις 9:30 μέχρι και τη λήξη της τέλεσης της Εξόδιου Ακολουθίας», επισημαίνει η Ομοσπονδία.

Τέλος, η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. στηρίζει και συμπαρίσταται στους εργαζόμενους του Δήμου Αλίμου, που θέλησαν να πουν το «τελευταίο αντίο» στον συνάδελφο τους και εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια της στην οικογένεια του εκλιπόντα.

epoli