ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ: «Ο τελευταίος… ας κλείσει την πόρτα»

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΔΗΜΟΤΙΚΑ
Tools

bassios basil

O k. B. Bάσσιος

Σε πλήρη αποδόμηση φαίνεται πως βρίσκεται πλέον η παράταξη του  Χρ. Κορτζίδη στο Δ. Ελληνικό - Αργυρούπολη.

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Τετάρτης, 18ης Ιουλίου, ανακοίνωσε εγγράφως την παραίτησή του από δημοτικός σύμβουλος άλλο ένα στέλεχος της παράταξής του!.

Πρόκειται για τον Βασίλη Βάσσιο, ο οποίος στην επιστολή παραίτησής του, μεταξύ των άλλων, δηλώνει, ότι η παραίτησή του αποτελεί συνειδητή επιλογή, ενώ ευχαριστεί όσους τον στήριξαν στην πορεία του, τους εργαζόμενους του δήμου και τα μέλη του Δ.Σ., στο οποίο ευχήθηκε τα καλύτερα για το καλό των δημοτών.

Η αποστασιοποίηση του Β. Βάσσιου από την παράταξη Κορτζίδη, τις .... αντιΣΥΡΙΖΑ πλέον θέσεις τκαι τις λαϊκίστικες πολιτικές της, ήταν ήδη εμφανής εδώ και αρκετό καιρό στις συνεδριάσεις του Δ.Σ., παρόλο ότι καταβαλλόταν προσπάθεια εκ μέρους της παράταξης Κορτζίδη αυτό να συγκαλυφθεί.

Στις τελευταίες δημοτικές εκλογές ο κ. Β. Βάσσιος είχε λάβει στη Δημοτική Ενότητα Ελληνικού 546 ψήφους.

Μέχρι τώρα  έχουν αποχωρήσει από την παράταξη Κορτζίδη περί τα 15 στελέχη, μεταξύ των οποίων δημοτικοί και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού του!

Τι άλλο θα δούμε στην ακολουθούμενη κατηφορική πορεία και τη συνεχή απογύμνωση αυτής της παράταξης και από τα ιστορικά πλέον στελέχη της;

Ας μείνει τουλάχιστον κάποιος στο τέλος, …… να κλείσει πίσω του την πόρτα!!

παρατηρητης