bardinog kiriakoy kodominas
Βαρδινογιάννης - Κυριακού - Κοντομηνάς

Προφανώς ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς στις τελευταίες του συνεντεύξεις δεν άφησε τυχαία να αιωρείται ότι ο αριθμός των τηλεοπτικών αδειών μπορεί να αυξηθεί...

Και αντί για τέσσερις άδειες, να δοθούν περισσότερες, αν υπάρξει ενδιαφέρον... Ανεξάρτητα από το αν θα είναι γενικού ή θεματικού ενδιαφέροντος, πανελλήνιας εμβέλειας... Αφού πράγματι δεν είναι δυνατόν η «μάχη» να δοθεί για τη μία και μοναδική άδεια την τέταρτη... Όπως επίσης δεν είναι δυνατόν η διαπλοκή να είναι ένας και μόνο σταθμός!

Δεδομένου οτι οι τρεις άδειες έχουν «κλειδώσει», μιας και είναι σχεδόν βέβαιο ότι η οικογένεια Βαρδινογιάννη θα πάρει άδεια για το STAR, η οικογένεια Κυριακού για τον ΑΝΤ1 και ο Δημήτρης Κοντομηνάς για τον ALPHA... Επίσης θεωρείται δεδομένο ότι ο Γιάννης Αλαφούζος θα διεκδικήσει τηλεοπτική άδεια όσο υψηλό κι αν είναι το κόστος.

Άρα προκύπτουν τα εξής ερωτήματα:

- Τι θα γίνει με το MEGA και συγκεκριμένα τι θα γίνει στην περίπτωση που κάποιος από τους παλιούς μετόχους ή από τους νέους υποψήφιους μετόχους ζητήσει τηλεοπτική άδεια; Θα του απαντήσει η κυβέρνηση «Δεν περίσσεψε για εσάς»;

- Τι θα γίνει στην περίπτωση που κάποιος επιχειρηματίας, έλληνας ή ξένος, ζητήσει τηλεοπτική άδεια; Θα του απαντήσει η κυβέρνηση ότι «Το επάγγελμα του καναλάρχη στην Ελλάδα παραμένει “κλειστό”»;

enimerosi24

kampoureli

Αντιμέτωπη με τον απόλυτο τρόμο μέσα στο ίδιο της το σπίτι ήρθε αργά το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής η γνωστή τηλεοπτική μανικιουρίστα Τέτα Καμπουρέλη...

Άγνωστοι δράστες εισέβαλαν στις 20:20 στο σπίτι της και αφού ξυλοκόπησαν άγρια τον σύζυγο της, άρπαξαν χρήματα και τιμαλφή, ενώ «ξερίζωσαν» το χρηματοκιβώτιο των περίπου 100.000 ευρώ που έψαχναν με μανία.

Η Τέτα Καμπουρέλη μιλά για την περιπέτεια που έζησε και ακόμη δεν μπορεί να ξεπεράσει.

Όπως περιγράφει, μόλις είχε γυρίσει από μια κουραστική ημέρα και έπαιρνε το μπάνιο της, μέχρι τη στιγμή που άκουσε φωνές και φασαρία στο σπίτι. Οι δράστες είχαν εισβάλει από νωρίς στο σπίτι της στη Βάρη.

Οταν η Τέτα Καμπουρέλη και ο σύζυγος της επέστρεψαν στο τριώροφο σπίτι τους μετά τα ψώνια που έκαναν για την Κυριακή του Πάσχα, δεν είχαν φανταστεί αυτό που θα ζούσαν ούτε στους χειρότερους εφιάλτες τους. Ευτυχώς, ο γιος της οικογενείας βρισκόταν εκτός σπιτιού, καθώς είχε πάει στην Εκκλησία για την περιφορά του Επιταφίου.

Οι ληστές με μανία γρονθοκόπησαν τον σύζυγο της μπροστά στα μάτια της ίδιας και στη συνέχεια την χτύπησαν με μένος. «Σας παρακαλώ. Μη μας σκοτώσετε. Μην πειράξετε το παιδί μου», φώναζε η ίδια.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες επρόκειτο για αλλοδαπούς δράστες, που ήταν αποφασισμένοι για όλα. Μάλιστα φεύγοντας, πυροβόλησαν προς τον σύζυγο της κυρίας Καμπουρέλη.

Η υπόθεση ερευνάται από το Εγκληματολογικό και ξυπνά μνήμες από την υπόθεση Καλλίτση, του διάσημου κομμωτή που είχε δεχτεί τρεις σφαίρες στην καρδιά.

athensmagazine

voglis
 
Έχασε σήμερα το πρωί την μάχη με τον θάνατο ο εξαιρετικός Κύριος του θεάτρου μας Γιάννης Βόγλης που εδώ και αρκετό καιρό αντιμετώπιζε σοβαρότατα προβλήματα με την υγεία του και βρισκόταν σε νοσοκομείο.
 
Ο Βόγλης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 30 Σεπτεμβρίου 1937 και σπούδασε στη δραματική σχολή του Πέλου Κατσέλη.

Η πρώτη του εμφάνιση στο θέατρο έγινε στη θεατρική παράσταση "Η άνοδος του Αρτούρο" το 1961 υπό τη σκηνοθεσία του Καρόλου Κουν.
Εμφανίστηκε για πρώτη φορά στον κινηματογράφο στην ταινία "Οι Υπερήφανοι". Έγινε γνωστός από την ταινία "Το χώμα βάφτηκε κόκκινο» το 1966 ενώ σημαντική ερμηνεία του υπήρξε στην ταινία "Κορίτσια στον ήλιο» του Γεωργιάδη.
 
Εργάστηκε κυρίως στο θέατρο, μαζί με αξιόλογους άλλους ηθοποιούς, όπως η Έλλη Λαμπέτη ο Αλέκος Αλεξανδράκης ο Μάνος Κατράκης κ.ά. Συνεργάστηκε ως βασικό στέλεχος με το "Προσκήνιο" του Αλέξη Σολομού. Εργάστηκε για μια πενταετία ως βασικό στέλεχος του ΚΘΒΕ μετά την μεταπολίτευση.
 
Φαίνεται να χρησιμοποίησε το όνομα John Miller σε αγγλόφωνη ταινία, ενώ στο αρχείο του Εθνικού Θεάτρου αναφέρεται και ως Ι. Γκόγκλης. Το "Γιάννης Βόγλης" είναι καλλιτεχνικό ψευδώνυμο..Ήταν ο ιδρυτής του Καλλιτεχνικού Οργανισμού "Ανατολή" κατά την πενταετία του '80.
 
Σημαντικές παραγωγές του ήταν οι "Καπετάν Μιχάλης", "Αλέξης Ζορμπάς", "Ελλάδα-Ρίτσος Μακρυά Πορεία" (Πολυθέαμα), "Ο Καλός Στρατιώτης Σβέικ", "Αγαπημένε μου Παππού", "Προμηθέας Δεσμώτης" του Αισχύλου και περιόδευσε στην Ελλάδα, την Κύπρο, τον Καναδά με μεγάλη επιτυχία.

Συνεργάστηκε με το Θέατρο "Πράξη" της Μπέτυς Αρβανίτη. Μερικά έργα στα οποία έπαιξε είναι: "Ο Φερνάντο Κραπ μου Έγραψε ένα Γράμμα", "Η Κυρία από τη Θάλασσα" σε σκηνοθεσία Μίνου Βολανάκη, "Μια Πιθανή Συνάντηση", "Η Επιστροφή" του Χ. Πίντερ, κ.α.
 
Έχει τιμηθεί από πολλές πόλεις Ελλάδας και Κύπρου, έχει πάρει μέρος σε πολλές εκδηλώσεις ως αφηγητής, ενώ έχει ασχοληθεί επίσης με τη σκηνοθεσία.Το 2000 - 2005 πήγε στην Κύπρο όπου υπήρξε καλλιτεχνικός διευθυντής στους Οργανισμούς Ε.Θ.Α.Λ της Λεμεσού και του Θεάτρου "Σκάλα" της Λάρνακας.
 
Σκηνοθέτησε παραγωγές όπως: "Βασίλης Τσιτσάνης", "Φονιάς", "Αδελφοί Καραμαζόφ" κ.α.Τον Οκτώβριο του 2009 επιλέχτηκε ως καλλιτεχνικός διευθυντής του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας από το Διοικητικό Συμβούλιο του θεάτρου.Τον Δεκέμβριο του 2011 έκλεισε ο κύκλος ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Πάτρας.

enikos

voglis giannis

Διασωληνωμένος στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ) του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου νοσηλεύεται ο δημοφιλής ηθοποιός Γιάννης Βόγλης, με την κατάσταση της υγείας του να κρίνεται σοβαρή αλλά σταθερή.

Ο 79χρονος Γιάννης Βόγλης πριν μερικές μέρες υπεβλήθη σε προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση για ειλεό, αλλά οι γιατροί έκριναν ότι έπρεπε να υποβληθεί και σε δεύτερο χειρουργείο. 

 Στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή είναι η οικογένειά του, ενώ φίλοι του στέλνουν ευχές για γρήγορη ανάρρωση.

 

prince

Νεκρός στο σπίτι του σε προάστιο της Μινεάπολης των ΗΠΑ, σε ηλικία 57 ετών, βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης ο σπουδαίος τραγουδιστής Prince.

Τον θάνατο του γνωστού μουσικού επιβεβαίωσε στο Associated Press ο εκπρόσωπός του, δίνοντας τέλος στα ερωτηματικά που είχαν δημιουργηθεί τις τελευταίες ώρες, μετά τις πληροφορίες ότι είχε βρεθεί το πτώμα ενός άνδρα στην περιοχή του Paisley Park.

Ο Prince τις τελευταίες ημέρες αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, με την επίσημη ενημέρωση να αναφέρει ότι έπασχε από γρίπη.

pantelidistafos

Σοκάρει η είδηση της βεβήλωσης του μνήματος του Παντελή Παντελίδη από άγνωστους που φαίνεται ότι μπήκαν κρυφά, βραδινές ώρες στο νεκροταφείο της Μεταμόρφωσης.

Όπως αναφέρει ο ΑΝΤ1, έκπληκτοι συγγενείς και φίλοι αντίκρισαν τον τάφο του αδικοχαμένου τραγουδιστή χωρίς τα αφιερώματα, τα κεριά, τα φυλακτά, τις φωτογραφίες ακόμα και τα λουλούδια που καθημερινά αφήνουν εκεί όσοι τον επισκέπτονται.

Από το σημείο λείπουν και οι μαρμάρινες πλάκες με τα ποιήματα που είχαν γράψει για τον Παντελή οι δικοί του άνθρωποι, ενώ φτερά έκαναν και τα καντηλάκια, στο κάτω μέρος του μνήματος.

Άμεσα ενημερώθηκαν οι υπεύθυνοι του χώρου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έχουν αρχίσει έρευνες για το συμβάν.

madata

ajelina tsipras

Να γίνει «πρέσβειρα της Ελλάδας» πρότεινε η διάσημη σταρ του Χόλιγουντ Αντζελίνα Τζολί στον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, κατά την πρόσφατη συνάντησή τους στο Μέγαρο Μαξίμου, για τους πρόσφυγες.

Όπως γράφει το «Έθνος της Κυριακής», με τον τρόπο αυτό θέλησε να εκφράσει την εκτίμησή της στη χώρα μας για τα όσα έχει κάνει η Ελλάδα για την περίθαλψη των προσφύγων, προτείνοντας συγκεκριμένα στον Αλέξη Τσίπρα να γίνει το «πρόσωπο» μιας τουριστικής καμπάνιας για τη χώρα μας.

Μάλιστα, αφού ενημερώθηκε από τον Έλληνα πρωθυπουργό, ανέφερε ότι θα μπορούσε να έλθει σε επαφή με σημαντικούς ανθρώπους του Χόλιγουντ, ώστε να συμμετάσχουν και εκείνοι σε μία κοινή προσπάθεια προβολής της Ελλάδας.

Άλλωστε, φεύγοντας από τη Λέσβο εξέφρασε για μία ακόμη φορά την αγάπη της για την Ελλάδα, υποσχόμενη ότι θα επιστρέψει στο νησί το καλοκαίρι για διακοπές.

Ας μην ξεχνάμε επίσης ότι η Ελλάδα «κυνηγάει» την Αντζελίνα Τζολί. Ελληνικής καταγωγής είναι η Τζένιφερ Άνιστον, πρώην σύντροφος του Μπραντ Πιτ, από την οποία τους... χώρισε, αλλά και ότι στη Σαντορίνη γυρίστηκε μία μεγάλη της κινηματογραφική επιτυχία, η ταινία «Tomb Raider 2: Το λίκνο της ζωής». Από τα γυρίσματα λάτρεψε την Οία την οποία επισκέφθηκε το 2010 αλλά και το 2012 μαζί με τον Μπραντ Πιτ και τα παιδιά τους.

Πληροφορίες επίσης την θέλουν να ενδιαφέρεται να αγοράσει το νησάκι Γαία στο Ιόνιο.

Περισσότερα Άρθρα...