Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του 30χρονου στη Δάφνη

Γενικά
Tools

πηγή:astynomia.gr

Τέσσερα άτομα θεωρούνται υπεύθυνα για τη δολοφονία 30χρονου, ο οποίος είχε βρεθεί φιμωμένος και δεμένος στις 13 Μαρτίου, στο διαμέρισμά του επί της οδού Φαίδωνος στη Δάφνη. Κίνητρο της δολοφονίας θεωρείται η ληστεία. Συνελήφθησαν ένας 20χρονος και μια 24χρονη και αναζητούνται οι άλλοι δύο δράστες.

Σύμφωνα με την Ασφάλεια Αττικής, η 24χρονη αποφάσισε και οργάνωσε τη ληστεία μαζί με τους τρεις συνεργούς της. Η κοπέλα γνώρισε τον 30χρονο μέσω chatroom και αφού πληροφορήθηκε την οικονομική του κατάσταση αποφάσισε να επιδιώξει συνάντηση μαζί του, με στόχο τη ληστεία.

Στις 13 Μαρτίου, η κοπέλα μετέβη στο σπίτι του θύματος και σε ανύποπτο χρόνο άνοιξε την πόρτα στους συνεργούς της. Οι δράστες, εισήλθαν στην οικία του θύματος και κατά το χρόνο που ερευνούσαν τους εσωτερικούς χώρους για χρήματα ή τιμαλφή, χτύπησαν, έδεσαν και φίμωσαν τον 30χρονο, με αποτέλεσμα το θάνατό του.

Ένας 20χρονος και η 24χρονη συνελήφθησαν από αστυνομικούς το Μεγάλο Σάββατο στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» προερχόμενοι από Γερμανία όπου είχαν διαφύγει. Στην κατοχή τους και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στα σπίτια τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 36.414,65 ευρώ και κοσμήματα, τα οποία προέρχονται από τη ληστεία καθώς επίσης πέντε κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ενώ αναζητούνται οι δύο 27χρονοι συνεργοί τους.

ενετ