Ο Μίτσελ είδε την πρώτη ήττα του Ολυμπιακού

Ελλαδα
Tools
 
Ο Ατρόμητος έκανε τη μεγάλη έκπληξη και νίκησε 3-2 τον Ολυμπιακό στο Νέο Φάληρο. Σε ματς που παρακολούθησε και ο Μίτσελ, ο ισπανός προπονητής ο οποίος είναι έτοιμος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού.

Ο Μίτσελ είδε , λοιπόν, την πρώτη ήττα του Ολυμπιακού στο εφετινό πρωτάθλημα. Κοντά στον Ισπανό ήταν και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκης. Οι παίκτες του Ολυμπιακού, μολονότι είχαν κίνητρο να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους μπροστά στα μάτια του Μίτσελ, δεν κατάφεραν να πάρουν τους βαθμούς απέναντι στον Ατρόμητο. Ο Νίκος Αναστόπουλος, παλιά δόξα στον Πειραιά, έκανε ξανά ζημιά στον Ολυμπιακό και έφυγε θριαμβευτής από το γήπεδο.

Μόλις στο 1' ο Μπρίτο με δυνατό σουτ έκανε το 0-1 για τους φιλοξενούμενους.

Ο Ολυμπιακός ισοφάρισε στο 9' με διπλή προσπάθεια του Τζιμπούρ από κοντά, ύστερα από γύρισμα του Μήτρογλου.

Στο 43' ήρθε το 2-1: ο Μασάντο ανατράπηκε από τον Μπρίτο, καταλογίστηκε πέναλτι που ανέλαβε να χτυπήσει ο Αμπνούν. Το πρώτο σουτ απέκρουσε ο Ράντμαν, αλλά στη συνέχεια ο Αμπντούν σημείωσε το γκολ με το οποίο προηγήθηκε ο Ολυμπιακό.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ατρόμητος ισοφάρισε νωρίς το σκορ και προς το τέλος του αγώνα πήρε τη σημαντική νίκη. Τα δύο γκολ που πέτυχαν οι παίκτες του Ατρομήτου σε αυτό το διάστημα, ασφαλώς και είναι από τα ωραιότερα του εφετινού πρωταθλήματος.

Στο 48' ο Καραγκούνης ελίχθηκε έξω από την περιοχή των γηπεδούχων, σουτ -φωτοβολίδα και 2-2. Ενα γκολ που χειροκρότησε και ο κόσμος του Ολυμπιακου.

Στο 72' ο Μασάντο χτύπησε φάουλ στο δοκάρι του Ράντμαν και στο 80', ο Δημούτσος αφού απέφυγε με καταπληκτικό τρόπο τον Μασάντο, έστειλε νέο «κεραυνό» στα δίχτυα του Μέγιερι. Το 2-3 ήταν γεγονός και ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να αντιδράσει μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης.


Διαιτητής: Μάνταλος.

Κίτρινες: Ταυλαρίδης, Κοντρέρας, Μπάλλας, Δημούτσος, Ιμπαγάσα, Επστάιν, Ράντμαν.

Ολυμπιακός: Μέγιερι, Ντιακιτέ, Κοντρέρας, Μανωλάς, Χολέμπας, Μανιάτης(77' Μοντέστο), Γκρέκο(60' Ιμπαγάσα), Μασάντο, Αμπντούν, Τζιμποιύρ, Μήτρογλου(71' Πάντελιτς).

Ατρόμητος: Ράντμαν, Νάστος, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Μπρίτο, Επστάιν, Δημούτσος, Πίτου Γκαρσία (84' Μπάλλας), Καραγκούνης(77' Φάμπιο Μορέιρα), Καραμάνος, Ουντότζι(68' Καλλέργης).

 

 

ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΡΟΙΑ

Αλμα παραμονής στη Σούπερ Λίγκα έκανε η Βέροια με το 2-0 απέναντι στον Πανθρακικό. Να τονιστεί, μάλιστα, ότι στο πρωτάθλημα η Βέροια είχε «δύο στα δύο» με τον συγκεκριμένο αντίπαλο.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Καλαϊτζίδη ήταν ο Πέρεζ, ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ( 18', 48').

Ο Πανθρακικός είχε δοκάρι στο 40' σε φάουλ του Βαϊρουά, ενώ οι παίκτες της Βέροιας διαμαρτυρήθηκαν στο 45' , όταν σε σέντρα του Μπαργκάν και απόκρουση του γκολκίπερ Αθανασιάδη, η μπάλα φάνηκε να περνά τη γραμμή του τέρματος.

Διαιτητής: Σπάθας.

Κίτρινες: Μπαϊκαρά, Καστσελάν, Καλογέρης, Γεωργιάδης.

Βέροια: Λόπεζ, Σνάουτσνερ, Ορέστες, Καλογέρης, Καλί, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Ολαϊτάν(90' Μπάρμπας), Γκιγιέρμο Πέρεζ, Κόστλι(90' Ιωάννου), Μπαργκάν(65' Καλτσάς).

Πανθρακικός: Κουτσόπουλος(14' Αθανασιάδης), Βαϊρουά(72' Τζάνης), Καστσελάν, Σερφά, Χρήστου, Σαρακατσάνος, Λαδάκης(56' Μουνάφο), Μίνγκα, Μπαϊκαρά, Λουσερο, Παπαδόπουλος.

tanea