Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας ανακοινώνει την πρόσληψη, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, συνολικά 11 ατόµων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Θερέτρου Αξιωµατικών του ΥΠΕΘΑ/ΓΕΝ στη Ναυτική Βάση Νοτίου Ευβοϊκού (ΘΑΝ/Ν.Β.Ν.Ε.), που εδρεύει στο ∆ήµο Μαραθώνα. 

Πρόσληψη συνολικά τριακοσίων εβδομήντα (370) ατόμων, με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, με διάρκεια τρία (3) έτη και δυνατότητα παράτασης για επιπλέον τρία (3) έτη, για την κάλυψη εκτάκτων αναγκών του Υπουργείου Μετανάστευσης & Ασύλου.

Ξεκινούν εντός Νοεμβρίου οι αιτήσεις για 370 προσλήψεις συμβασιούχων για τις ανάγκες του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου και διάρκεια 3 + 3 έτη με την νέα πολυαναμενόμενη προκήρυξη που θα περάσει από τον έλεγχο του ΑΣΕΠ

Η γνωστή αλυσίδα Σούπερ Μάρκετ, My Market ζητά προσωπικό έντεκα ειδικοτήτων σε δέκα διαφορετικές περιοχές για να καλύψει θέσεις σε Καταστήματα, Κεντρικά Γραφεία και Κεντρικές Αποθήκες. 

Το ΑΣΕΠ γνωστοποιεί ότι απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση η 4Ε/2020 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ, που αφορά στην πλήρωση δεκατεσσάρων (14) θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού στην «Επιτροπή Ανταγωνισμού» (Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων) με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, επτά (7) θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού στην «Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς» Ν.Π.Δ.Δ. (Υπουργείο Οικονομικών) με διετή σύμβαση και δύο (2) θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού στον «Συνήγορο του Καταναλωτή» με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου.

Συνολικά 73 μονίμους πολιτικούς υπαλλήλους πρόκειται να προσλάβει το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού στην Σαλαμίνα, μεταξύ αυτών και 5 προστατευόμενους του ν. 2643|98 (Πολυτέκνους, ΑμεΑ, τέκνων Αντιστασιακών).

«Το υπουργείο Οικονομικών είναι προετοιμασμένο για το χειρότερο», τόνισε o υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, προσθέτονας ότι το «το επίδομα των 800 ευρώ θα δοθεί περίπου στις 20 Δεκεμβρίου».

Περισσότερα Άρθρα...