PETRAKOS TSIPRAS

«Με τη δραχμή θα έχουμε μεγάλη ανάπτυξη, αλλά δε θα αντέξουμε τους 3 πρώτους μήνες»

Την "αποκάλυψη" έκανε ο ίδιος ο Πετράκος, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου της ΛΑΕ, στην Καλαμάτα.

Απαντώντας στην επίθεση που εξαπέλυσε στη χθεσινή του ομιλία ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, τόσο κατά της αριστερής πλατφόρμας όσο και κατά της ΛΑΕ, ο κ. Πετράκος ανέφερε έναν αποκαλυπτικό διάλογο που είχε με τον πρωθυπουργό στο γραφείο του τον Απρίλιο του 2015!

Όπως έκανε γνωστό ο τότε βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ, επισκέφτηκε τον πρωθυπουργό στο γραφείο του και του ζήτησε να πουν στο λαό όλη την αλήθεια, μιας και οι δανειστές δεν τηρούσαν την ενδιάμεση συμφωνία του Φεβρουαρίου του 2015.

Σύμφωνα με τον κ. Πετράκο ο πρωθυπουργός τον ρώτησε «Τι θες, να πάμε στη δραχμή;» ... συμπληρώνοντας:

«Συμφωνώ μαζί σου ότι σε 1 χρόνο θα έχουμε με το εθνικό νόμισμα μεγάλη ανάπτυξη, αλλά δε θα αντέξουμε τους πρώτους 3 με 6 μήνες».

Την αποκάλυψη αυτή ο κ. Πετράκος έκανε στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου της ΛΑΕ στην Καλαμάτα.

Χαρακτήρισε, δε, τον Αλέξη Τσίπρα ένα φοβισμένο ηγέτη, ενώ στις αναφορές του περί θριάμβου στο δημοψήφισμα, ο κ. Πετράκος τον κατηγόρησε ότι περιπαίζει τη νοημοσύνη των πολιτών που με 62% αποφάσισαν να πουν όχι στα μνημόνια, κι αυτός, καταπατώντας τη λαϊκή βούληση, το μετέτρεψε στο 3ο μνημόνιο, που ξεπούλησε την περιουσία της χώρας.

anasximatismos 3
 
Ανασχηματισμός ante portas και, ήδη, κυκλοφορούν τα ονόματα των νέων μελών της κυβέρνησης. 

Στην πρώτη γραμμή τα ονόματα του Φώτη Κουβέλη και της Λούκας Κατσέλη, ο νόμος της οποίας για την προστασία της πρώτης κατοικίας, είναι ξανά στην επικαιρότητα. 

Το παλιό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, φέρεται να αναλαμβάνει υπουργικό θώκο, ενώ από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ο Σωκράτης Φάμελος – που τα ‘χει πάει καλά ως πρόεδρος στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τα δάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ - όπως και ο ξάδερφος του πρωθυπουργού Γιώργος Τσίπρας, γ.γ του υπουργείου Εξωτερικών σήμερα, φέρονται να αναλαμβάνουν υπουργεία…

polakis aspromayro

Φωτιά έχει πάρει twitter με το "copy - paste" που είπε με τον δικό του τρόπο στη Βουλή ο  αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης

«Επειδή από ό,τι βλέπω και εσείς και η πρόεδρός σας κάνει κόπι - πάστε της ανακοινώσεις της ΠΟΕΔΗΝ...» είπε ο κ. Πολάκης απευθυνόμενος στην Δημοκρατική Συμπαράταξη, με αποτέλεσμα το Twitter να πάρει «φωτιά».

Το μυστικό σχέδιο της κυβέρνησης είναι να μας πεθάνει όλους στο γέλιο, πριν απο την πείνα. 

Μπαινω,βλεπω χασταγκ ,θυμαμαι παστα ποντικακι,με πιανει λιγουρα,τρωω σοκολατακι.

Επιτέλους βρέθηκε χειρότερος στους υπολογιστές απ' τη μάνα μου. Την πήρα τηλ να της το πω. 

kouroumpliss

Μπορεί ο υπουργός Εσωτερικών, Παναγιώτης Κουρουμπλής, να υποχρεώθηκε σε ανασκευή όσων είχε πει για... «πολιτικές και ποινικές ευθύνες όσων έλεγξαν το πόθεν έσχες των υπερθεματιστών», ωστόσο ο Neo πληροφορείται ότι για το Μέγαρο Μαξίμου το θέμα ουδόλως θεωρείται λήξαν.

 Αντιθέτως, από χθες, οι μετοχές του Παναγιώτη Κουρουμπλή φαίνεται ότι... πέφτουν πολύ στο χρηματιστήριο της κυβέρνησης, καθώς αρκετοί εικάζουν ότι η υπομονή του πρωθυπουργού έχει εξαντληθεί και αυτό θα φανεί στον ανασχηματισμό.
 
Βεβαίως, με δεδομένο ότι ο Παναγιώτης Κουρουμπλής έχει υπάρξει στη ζωή του... αντάρτης, δεν είναι καθόλου εύκολο να βρεθεί εκτός κυβέρνησης χωρίς να δημιουργήσει προβλήματα στη Βουλή, αλλά και εσωκομματικά ως επικεφαλής των «ΠΑΣΟΚογενών». Ωστόσο, οι πληροφορίες επιμένουν: η υπομονή του Μαξίμου έχει εξαντληθεί...

 matrix24.

Μπορεί οι κυβερνητικοί βουλευτές να χαλάρωσαν στο Μαξίμου με το παρτάκι που στήθηκε εκεί, από τον πρωθυπουργό, στο twitter, όμως, οι χρήστες ξεφάντωσαν με καυστικά έως δηλητηριώδη σχόλια που ανέβασαν το hashtag #bar_maximou πρώτο trend έως τώρα.

Φυσικά, πρωταγωνιστές στα τιτιβίσματα οι μεγάλοι απόντες, Γιάνης Βαρουφάκης καιΖωή Κωσνταντοπούλου, καθώς και ο σύμβουλος του πρωθυπουργού Νίκος Καρανίκας.

Απολαύστε μια  μικρή γεύση από τα τιτιβίσματα:

http://admin.noz.gr/Uploads/maximou%201%200710.jpg

 

http://admin.noz.gr/Uploads/maximou%203%200710.jpg

http://admin.noz.gr/Uploads/maximou%204%200710.jpg

http://admin.noz.gr/Uploads/maximou2%200710.jpg

 

 

kalogritsas sygkent syriza

Τι ζητούσε η  γνωστή πλέον τηλεοπτικοκαναλαρχική... αλεπού στο κομματικό παζάρι;

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς - Στην πρώτη σειρά του ακροατηρίου ο επιχειρηματίας.

Σάλος έχει προκληθεί από τη φωτογραφία που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, στην οποία διακρίνεται ο Χρήστος Καλογρίτσας σε κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, με αντικείμενο συζήτησης τη διαπλοκή!

Ο επιχειρηματίας, το όνομα του οποίου έχει βρεθεί στο επίκεντρο των γεγονότων και του ρεπορτάζ τις τελευταίες ημέρες, με αφορμή τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, εντοπίζεται στην πρώτη σειρά του ακροατηρίου, προφανώς για να ακούει καλά τις απόψεις των ομιλητών, ενώ της εκδήλωσης φαίνεται να «προεδρεύει« ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς.

Η εκδήλωση είχε τίτλο: «ΜΜΕ-Διαπλοκή και Διαφθορά» και οργανώθηκε από την τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ στη Νέα Σμύρνη...

tspra skeftikos

Φανερά ανήσυχος ήταν κατά την διάρκεια της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης Τσίπρας, αφού δεν ήταν λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε να ασχολείται με το κινητό του.

Ο πρωθυπουργός φαίνεται πως είτε ήθελε να ενημερωθεί για τα όσα λέγονται και γράφονται μετά την ομιλία του, είτε να πάρει μια πρώτη γεύση από τα όσα γίνονταν στη ΔΕΘ, λίγο πριν ξεκινήσει η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη, ή απλά αντάλλαζε μηνύματα.

Πάντως, από τις φωτογραφίες φαίνεται καθαρά ότι ο πρωθυπουργός είναι αρκετά προβληματισμένος…

paraskhnio

Περισσότερα Άρθρα...