Πυκνές χιονοπτώσεις έχουν σημειωθεί από τα ξημερώματα της Κυριακής στα περισσότερα νησιά των Κυκλάδων και ήδη έχουν παρουσιαστεί τα πρώτα προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων.

Mία κρίσιμη μάχη κέρδισαν όλη τη νύχτα τα μηχανήματα που βρέθηκαν στους δρόμους της Στερεάς Ελλάδας για να αντιμετωπίσουν την κακοκαιρία και τις χαμηλές θερμοκρασίες.

Ο Α/ΓΕΕΘΑ, στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, υποδέχθηκε, σήμερα, Παρασκευή 21 Ιανουαρίου, τον αρχηγό του Επιτελείου ‘Αμυνας της Γαλλίας, στρατηγό Thierry Burkhard στο ΓΕΕΘΑ.

Παράταση μέχρι τέλος του Ιανουαρίου πήραν τα μέτρα που ισχύουν από την Πρωτοχρονιά στα καταστήματα εστίασης και διασκέδασης.

Εκδόθηκε η Κοινή Υπουργική Απόφαση που θα καθορίζει μεταξύ άλλων το νέο πλαίσιο για την έκδοση πιστοποιητικού νόσησης. Όπως προβλέπει, για να εκδοθεί πιστοποιητικό νόσησης, ένας εμβολιασμένος θα μπορεί να κάνει rapid test, ενώ για τους ανεμβολίαστους θα παραμένει η υποχρέωση διενέργειας μοριακού τεστ.

Ενδεχομένως ο παρατεταμένος παγετός που προβλέπουν οι μετεωρολόγοι θα αποδειχθεί πιο προβληματικός και επικίνδυνος από το χιόνι.

Με σκοπό την έγκυρη ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού, και στο πλαίσιο των εφαρμοζόμενων μέτρων περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, ενημερώνονται οι καταναλωτές ότι η επιλογή των μέσων προστασίας της αναπνοής (μάσκες FFP2) πρέπει να γίνεται με ιδιαίτερη προσοχή, προκειμένου να εξασφαλιστεί ότι οι μάσκες προστασίας της αναπνοής συμμορφώνονται με τις απαιτήσεις ασφαλείας και τα πρότυπα που θέτει η ισχύουσα ενωσιακή και εθνική νομοθεσία.

Περισσότερα Άρθρα...