8/4 BOYΛΑ: Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου

Δημοτικά Συμβούλια
Tools

Δημόσια Ανοικτή - Τακτική - Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης, την 8η Aπριλίου ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:30, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της Ημερήσιας Διάταξης:

1. Συγκρότηση Επιτροπής Διαβούλευσης.

2. Σύσταση Διαπαραταξιακής Επιτροπής για κατάρτιση Κανονισμού Δημοτικού Συμβουλίου.

3. Λήψη απόφασης για την έγκριση κανονισμού για τον προσδιορισμό χώρων Λαϊκών Αγορών στο Δήμο.

4. Αποδοχή ποσού ως τέλος καθαριότητας Λαϊκών Αγορών για το έτος 2011.

5. Κατανομή ποσού 41.545,72€ (Β' κατανομή 2013) για κάλυψη λειτουργικών δαπανών σχολικών επιτροπών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Βάρης- Βούλας- Βουλιαγμένης.
Σχετικά: Απόφαση 14/2013 της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας.

6. Eπιστροφή μισθώματος της εταιρείας “VIVE MAR ΒΛ. ΣΤΑΘΟΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ στο Ταμείο Παρακαταθηκών & Δανείων για λογαριασμό της τελούσας υπό εκκαθάριση Δημοτικής Επιχείρησης Ανάπτυξης Βούλας (Δ.Ε.Α.Β).

7. Διαγραφή από χρηματικό κατάλογο 419/28.5.2012 αποζημίωση κοινοχρήστου χώρου και επαναβεβαίωση ως μίσθωμα της Κοινοπραξίας Δ.Α Μουστάκας Α.Ε – HIGH LEVEL AEBTE.

8. Μερική διαγραφή από βεβαιωτικό κατάλογο 248/4.4.2011 που αφορά μισθώματα της Κοινοπραξίας Δ.Α Μουστάκας Α.Ε – HIGH LEVEL AEBTE.

9. Oρισμός ενός Δημοτικού Συμβούλου και του αναπληρωτή του για τη συγκρότηση της Επιτροπής Συμβιβαστικής Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών και Αμφισβητήσεων” για το έτος 2013.

10. Λήψη απόφασης για τον ορισμό εκπροσώπου του Δήμου Βάρης- Βούλας- Βουλιαγμένης ως Πρόεδρο του Δευτεροβάθμιου Συμβουλίου Επιθεώρησης Θεάτρων-Κινηματογράφων και παρεμφερών επιχειρήσεων έτους 2013 και του αναπληρωτή του καθώς και και τον ορισμό ενός υπαλλήλου του Δήμου ως Γραμματέα του ως άνω Συμβουλίου.

11. Λήψη απόφασης επί του με αρ. πρωτ. 5274/1.2.2013 υπηρεσιακού σημειώματος του δικηγόρου κ. Δ. Γιατρά με θέμα “Ανάθεση δικαστικής εκπροσώπησης του Δήμου για την υπόθεση Μ.Ε.Ε.Κ.Β κατά τη δικάσιμοι της 21/11/2013”.

12. Yποβολή απαιτούμενων δικαιολογητικών για την υπογραφή της σύμβασης μεταξύ του Δήμου και της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης Α.Ε (Ε.Ε.Τ.Α.Α Α.Ε) σχετικά με την Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την Υλοποίηση Πράξεων στο πλαίσιο της Δράσης “Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής” (χρηματοδότηση του Κ.Δ.Α.Π Δήμου Βάρης- Βούλας- Βουλιαγμένης).

13. Παράταση έργου “Διάφορες κατασκευές και αναπλάσεις στην περιοχή του Μεγάλου Καβουρίου.

14. Καθορισμός οριογραμμών ρέματος Κόρμπι – Βάρης.

15. Εξέταση ενστάσεων κατά της υπ. αριθμ. 253/2011 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βάρης- Βούλας- Βουλιαγμένης που αφορά τροποποίηση του ρυμοτομικού σχεδίου στο Ο.Τ. Γ303 της περιοχής Μηλαδέζας της Δημοτικής Ενότητας Βάρης.

16. Ανανέωση ή μη αδείας άσκησης υπαίθριου πλανόδιου εμπορίου τύπου Β' του ΑΡΓΥΡΟΥΔΑΚΗ ΣΤΑΥΡΟΥ του ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ που είχε εκδοθεί απο την πρώην Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Αττικής.

17. Περί διαγραφής οφειλών της εταιρείας “ΤΕΦΙΝ Α.Ε”.

18. Περί διαγραφής προσαυξήσεων της οφειλής της κας Παναγοπούλου Ελένης.

19. Περί διαγραφής οφειλών της κας Κοκκινάκη Ουρανίας.