Βουλιαγμένη - Βούλα: Ανασύρθηκαν από τη θάλασσα ...3 νεκροί!

Β.Β.Β.
Tools

voula plaz peripoliko

Για ένα ακόμα καλοκαίρι η θάλασσα γίνεται ο υγρός τάφος για αρκετούς λουόμενους, κυρίως ηλικιωμένους. Το Σαββατοκύριακο που μόλις πέρασε ανασύρθηκαν τρία πτώματα από την θαλάσσια περιοχή της Βουλιαγμένης και της Βούλας.

Τις απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Βουλιαγμένης ,ενημερώθηκε για ύπαρξη πτώματος άνδρα, (ύψους 1,65 μ. περίπου, το οποίο ήταν ενδεδυμένο με μπλε βερμούδα, μπλε μπλούζα και αθλητικά παπούτσια ασημί χρώματος, αγνώστων λοιπών στοιχείων), στηθαλάσσια περιοχή ν."ΦΛΕΒΕΣ".

Άμεσα από την οικεία Λιμενική Αρχή, ενημερώθηκε η Εθελοντική Ομάδα Διάσωσης, η οποία μετέβη το σημείο με το σκάφος "ΑΝΤΑ" Τ.Χ. 479 και αφού περισυνέλεξε τη σορό, την παρέδωσε σε πλωτό περιπολικό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. που συμμετείχε στην επιχείρηση.

Η σορός παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο "ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ" Βούλας, ενώ παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής. Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Βουλιαγμένης.

  • Χωρίς τις αισθήσεις του, ανασύρθηκε, πρωινές ώρες χθες, από την παραλία "South Coast" Βούλας, 79χρονος. Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο "ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ" Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Γλυφάδας, ενώ παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών.
  • Χωρίς τις αισθήσεις του, ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή της πλαζ Βουλιαγμένης, 68χρονος. Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο "ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ" Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής. Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Βουλιαγμένης

notiareport