Γρηγόρης Κωνσταντέλλος: Tο 2017 δεν θα υπάρχει ούτε ένας χωματόδρομος στη Βάρη

Β.Β.Β.
Tools
konstantelos
 
Με ένα σημαντικό για τα δεδομένα της εποχής οικονομικό πακέτο που αγγίζει τα 2,5 εκατ. ευρώ, επιχειρεί να δημιουργήσει έργα υποδομής στη Δημοτική Ενότητα Βάρης , «εξαφανίζοντας» τους χωματόδρομους που ταλαιπωρούν τους κατοίκους, ο Δήμος Βούλας, Βάρης Βουλιαγμένης.

Ο Δήμαρχος Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, έθεσε ως στόχο να μην υπάρχει ούτε ένας χωματόδρομος στη Βάρη το 2017 .

Ο Δήμος Βούλας, Βάρης, Βουλιαγμένης έχει ήδη προγραμματίσει ένα συνολικό πακέτο ύψους περί τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ για εργασίες κατασκευής και συντήρησης του οδοστρωμάτων.
 
Στο πλαίσιο αυτό ήδη στην τελευταία του συνεδρίαση (19/10/2016) το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε τη σύναψη προγραμματικής σύμβασης ύψους 1,5 εκ. ευρώ με την Περιφέρεια Αττικής για τη συντήρηση και βελτίωση του οδικού δικτύου του Δήμου και αφορά την κατασκευή ή ανακατασκευή δρόμων κυρίως στη Δ.Ε. Βάρης.

Ωστόσο εκτός από το ποσό του 1,5 εκατομμύρια ευρώ της Περιφέρειας Αττικής υπάρχουν και 1,2 εκ. ευρώ από ίδιους πόρους (400 000 € από το 2016 και 800 000 € το 2017) που θα διατεθούν για αντίστοιχες εργασίες.

Με την ολοκλήρωση των εργολαβιών αυτών , βάση συγκεκριμένων χρονοδιαγραμμάτων, θα κλείσει η χρόνια πληγή της Βάρης όπου μεγάλο μέρος του οδικού της δικτύου είναι ακόμα χωματόδρομος.

atticacoast