Ληστεία στο Παλ. Φάληρο! 2 δράστες με χειροπέδες, ένας νεκρός! Επεσε απο τον 7ο όροφο! - Αναζητείται ένας

Παλ. Φαλήρου
Tools

pal faliro listeia

- Οι δράστες έδεσαν και φίμωσαν ηλικιωμένη μέσα στο διαμέρισμά της

- Οι γιος του θύματος ενημέρωσε την αστυνομία και στήθηκε μεγάλη επιχείρηση

- Οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν δύο από τους τέσσερις ληστές

- Ο ένας έπεσε από μπαλκόνι του 7ου ορόφου και σκοτώθηκε, διαφεύγει ακόμη ένας

- Εντοπίστηκε σακίδιο με χρυσαφικά και όπλα των δραστών

- Τι λέει η ένοικος της πολυκατοικίας στο μπαλκόνι της οποίας βρέθηκε νεκρός ο ένας από τους δράστες

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η απόπειρα ληστείας σε διαμέρισμα του 8ου ορόφου σε πολυκατοικία στο Παλαιό Φάληρο! Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, 4 άτομα, πιθανότατα γεωργιανοί, εισέβαλλαν σε διαμέρισμα στον 8ο όροφο και αφού έδεσαν και φίμωσαν την ηλικιωμένη ένοικο και την οικιακή της βοηθό, άρχισαν να "σηκώνουν" ό,τι πολύτιμο υπήρχε μέσα στο σπίτι.  

Η πολυκατοικία που έγινε η ληστεία

Όμως, ο γιος της ηλικιωμένης, ο οποίος μένει στον 9ο όροφο είδε από το κλειστό κύκλωμα που είχε εγκαταστήσει ό,τι συνέβαινε μέσα στο σπίτι και ειδοποίησε την αστυνομία! 

Η Άμεση Δράση έφτασε αμέσως στο σημείο και τότε οι δράστες προσπάθησαν να ξεφύγουν πηδώντας από μπαλκόνι σε μπαλκόνι. Οι δυο, στον 7ο όροφο. Ο τρίτος, όμως στην προσπάθειά του να ξεφύγει έπεσε το κενό και σκοτώθηκε αφού η πορεία θανάτου του σταμάτησε στο μπαλκόνι του 1ου ορόφου.

Οι αστυνομικοί ως τώρα δεν έχουν όμως εντοπίσει τον τέταρτο από τους δράστες που θεωρείται πως είναι οπλισμένος και επικίνδυνος. Στο σημείο που έγινε η σύλληψη βρέθηκε ένα σακίδιο με 4 όπλα και χρυσαφικά. Οι αστυνομικοί με το δάκτυλο στη σκανδάλη ερευνούν εισόδους και πυλωτές πολυκατοικιών σε μια προσπάθεια να τον εντοπίσουν. 

«Ο δράστης σκοτώθηκε στο μπαλκόνι μου»

Ένοικος της πολυκατοικίας που μένει στον πρώτο όροφο και στο μπαλκόνι της οποίας βρέθηκε νεκρός ένας από τους ληστές, περιέγραψε με τρόμο, όλα όσα έζησε.

«Μένω στην ίδια πολυκατοικία. Ο ένας από τους ληστές έπεσε στο μπαλκόνι μου. Μπήκαν στο διαμέρισμα του 8ου ορόφου και τους φίμωσαν και τους έκλεψαν. Ο γιος από την κάμερα που είχε βάλει τους είχε δει. Δεν ήταν κλειδωμένη η πόρτα και τους είδαν ξαφνικά μπροστά τους. Μετά, πήγαν στον 7ο όροφο. Είδα τα φυτά μας σπασμένα και κατάλαβα ότι κάποιος είναι μέσα. Φορούσαν κουκούλες», είπε η γυναίκα σε κατάσταση σοκ.

Κόσμος είχε βγει στα μπαλκόνια και έβλεπε τρομοκρατημένος όλη την επιχείρηση
 
Στην κινητοποίηση συμμετείχαν δεκάδες αστυνομικοί, ενώ χρησιμοποιήθηκε και το ελικόπτερο της Αστυνομίας.