Π. ΦΑΛΗΡΟ: Εντυπωσιακή αεροπορική επίδειξη της Π.Α. στο Φλοίσβο (vid)

Παλ. Φαλήρου
Tools

aeroporia faliro

Η Πολεμική Αεροπορία πραγματοποίησε μια φαντασμαγορική αεροπορική επίδειξη στο Παλαιό Φάληρο στην περιοχή του Φλοίσβου.

Η παραλία του Φλοίσβου γέμισε από κόσμο που ήθελε να παρακολουθήσει την πρώτη σημαντική εκδήλωση της ΠΑ με αφορμή την εορτή του προστάτη της Αρχάγγελου Μιχαήλ.

Οι πολίτες είχαν την ευκαιρία και παρακολούθησαν από κοντά την εκπληκτική Ομάδα Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 «Ζευς» και T-6A «Δαίδαλος» υπό το μουσικό πρόγραμμα ορχήστρας της Πολεμικής Αεροπορίας.

1

1

Στον ουρανό πέταξαν αεροπλάνα και ελικόπτερα πραγματοποιώντας διάφορες επιχειρήσεις όπως έρευνας και διάσωσης με Super Puma και προσωπικό της 31ης Μοίρας Επιχειρήσεων Έρευνας Διάσωσης για περισυλλογή Ιπταμένου, προσβολής ελικοπτέρου από ζεύγος αεροσκαφών F-16, εναέριας μάχης από ζεύγη αεροσκαφών M-2000-5 και F-16, προσβολής χαμηλού ύψους από ζεύγη αεροσκαφών F-4 και F-16, αεροπυρόσβεσης από ζεύγος αεροσκαφών CL-215 και αντιμετώπισης απειλής αεροσκάφους σε σενάριο «Renegade», προσομοιωμένο από αεροσκάφος της Aegean Airlines.

airshow faliro

Παρόντες στη εκδήλωση ήταν:

Ο αρχηγός της Πολεμικής Αεροπορίας Αντιπτέραρχος Χρήστος Βαϊτσης, o Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, Δ. Χατζηδάκης, ο βουλευτής Δημήτρης Καμμένος, ο Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος, η αντιδήμαρχος Αλίμου Αναστασία Σιμητροπούλου που εκπροσώπησε τον Δήμαρχο Ανδρέα Κονδύλη, ο πρώην δήμαρχος Αιγάλεω Δημήτρης Καλογερόπουλος, ο αντιδήμαρχος Π. Φαλήρου Νίκυ Γιάκοβλεφ, οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιώργος Ασημακόπουλος, Θεόδωρος Κανέλλος, Μαρία Μιχαλοπούλου.