Στα 190 τα κρούσματα, 11 τα «ορφανα» - 5 ασθενείς διασωληνωμένοι - Επεκτείνονται τα μέτρα περιορισμού - Λουκέτο σε εμπορικά κέντρα, καταστήματα, εστιατόρια, καφετέριες και μπαρ

Σύντομα Νέα HOT
Tools

Στα 190 ανέρχονται συνολικά τα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα μας, εκ των οποίων τα 11 είναι «ορφανα», όπως ανακοίνωσε ο Σ. Τσιόδρας μετά την συνεδρίαση των εμπειρογνωμόνων στο υπουργείο Υγείας. Πέντε ασθενείς νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε Εντατικές. Δηλαδή, έχουμε 73 νέα κρούσματα μέσα σε μία ημέρα.

Επίσης, ανακοινώθηκε η διακοπή λειτουργίας σε εμπορικά κέντρα, εστιατόρια, καφετέριες και μπαρ. πλην του ντελίβερι και του "take away (πάρτο και φύγε)".

Παραμένουν ανοιχτά τα σουπερ μαρκετ, οι τραπεζες, και τα βενζινάδικα.

Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη η ελληνική κυβέρνηση ανακοίνωσε νέα μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού στη χώρα.

Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε η αναστολή της λειτουργίας των δικαστηρίων για 15 μέρες με εξειδίκευση των μέτρων το επόμενο διάστημα.

Επιπλέον, αναστέλλεται για ίσο διάστημα η λειτουργία παιδότοπων, γυμναστηρίων, θεάτρων, χώρων καλλιτεχνικών εκδηλώσεων και κέντρων διασκέδασης.

Την Παρασκευή 13/3, ανακοινώθηκε το κλείσιμο μουσείων και αρχαιολογικών χώρων έως τις 30 Μαρτίου.