Αγρια συμπλοκή αλλοδαπών με ένα νεκρό και ένα σοβαρά τραυματισμένο στο κέντρο της Αθήνας.

Σύντομα Νέα HOT
Tools

astynomia symploki athina

Μεσημέρι της Πέμπτης, 13 Φεβρουαρίου 2020: Άγριο επεισόδιο στη συμβολή Σαπφούς και Μενάνδρου!

Συναγερμός σήμανε λίγο μετά τις 13:00 στην αστυνομία, ύστερα από πληροφορίες για περιστατικό με πυροβολισμούς στο κέντρο της Αθήνας. Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες αναφέρουν πως ένας άνθρωπος πέθανε επί τόπου κι άλλος ένας δίνει μάχη για τη ζωή του.

Η πρώτες πληροφορίες που έφτασαν στην ΕΛ.ΑΣ. ανέφεραν ότι το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε ανάμεσα σε αλλοδαπούς, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, στη συμβολή των οδών Σαπφούς και Μενάνδρου, στο κέντρο της Αθήνας.

Η πρώτη αναφορά στην αστυνομία, για τη συμπλοκή με πυροβολισμούς στο κέντρο της Αθήνας μέρα μεσημέρι, ανέφερε πως υπήρχε ένας άνθρωπος νεκρός στο δρόμο.

Όταν έφτασε εκεί η Άμεση Δράση, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι μέχρι στιγμής πληροφορίες, ένας άνθρωπος ήταν νεκρός στο δρόμο και ένας άλλος ήταν τραυματισμένος σοβαρά και φέρεται να είχε δεχτεί χτύπημα με μαχαίρι.

Τα γεγονότα

15 άτομα από τη μια πλευρά και άλλα 15 από την άλλη έφτασαν, με πιστόλια και μαχαίρια στο σημείο, σύμφωνα με τον αυτόπτη μάρτυρα. Όπως είπε όλα έγιναν από ομάδες που θέλουν να πουλήσουν «προστασία» σε πωλητές λαθραίων τσιγάρων.

Θύμα είναι ένας 30χρονος Αφγανός που πωλούσε τσιγάρα στο σημείο και αρνήθηκε να πληρώσει τις ομάδες «προστασία». Σύμφωνα με τον ίδιο αυτόπτη μάρτυρα, οι δράστες μαχαίρωσαν δυο φορές στην κοιλιά τον άτυχο Αφγανό, ενώ το μένος τους ήταν τέτοιο, που τον ξεκοίλιασαν και του έκοψαν τους όρχεις!

Στο σημείο έγινε και ανταλλαγή πυροβολισμών, σφαίρες, σύμφωνα με καταστηματάρχες στην περιοχή, κατέληξαν παντού. Στο σημείο είναι γεμάτο κάλυκες.