Τα νέα κρούσματα που καταγράφηκαν το τελευταίο εικοσιτετράωρο είναι 60 και το σύνολο των κρουσμάτων στη χώρα μας ανέρχεται πλέον στα 1673, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον κορωνοϊό, καθ. Σωτήρης Τσιόδρας.

Εντός της εβδομάδος θα κατατεθεί από την κυβέρνηση στους θεσμούς επίσημο αίτημα για εξάμηνη παράταση του πλαισίου προστασίας της πρώτης κατοικίας το οποίο κανονικά εκπνέει στα τέλη του μήνα.

Ο καιρός αλλάζει για τα καλά τις επόμενες ώρες! Η ΕΜΥ εξέδωσε έκτακτο δελτίο για την κακοκαιρία που έρχεται να επηρεάσει τις περισσότερες περιοχές της χώρας.

Οι συνεχιζόμενες παραβιάσεις των περιοριστικών μέτρων κατά της διάδοσης του κορονοϊού προκάλεσαν την παρέμβαση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Βασίλη Πλιώτα.

Σε ακόμα ένα μέτρο για την προστασία των πολιτών από την εξάπλωση του ιού COVD-19, προχώρησε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.

Ο κ. Πέτσας μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open και ξεκαθάρισε ότι τα νέα αυτά μέτρα στοχεύουν να βάλουν φρένο στις καταχρήσεις και στην αλόγιστη χρήση SMS στο 13033 και όχι να περιορίσουν περαιτέρω τους συνεπείς πολίτες.

Παρά την απαγόρευση κυκλοφορίας και παρά τις συστάσεις των επιστημόνων για αποφυγή συνωστισμού εδώ και δύο μέρες, η εικόνα που βλέπουμε έξω από τις τράπεζες είναι τουλάχιστον επικίνδυνη.

Περισσότερα Άρθρα...