Γυναίκα πυροβόλησε τον πατέρα του παιδιού της ... . παρουσία του (!) στη μέση του δρόμου - Σε κρίσιμη κατάσταση το θύμα

Γενικά
Tools

Συναγερμός σήμανε στην περιοχή του Χαλανδρίου από πυροβολισμούς που σημειώθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης

Μια γυναίκα πυροβόλησε τον πρώην σύντροφό της με τον οποίο έχει αποκτήσει ένα παιδί στη μέση του δρόμου και μάλιστα παρουσία του παιδιού της !!. 

Το περιστατικό σημειώθηκε επί της οδού Ζαν Μωρεας και Φιλικής Εταιρίας και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο άνδρας έχει τραυματιστεί βαριά.

Όπως αναφέρουν νεότερες πληροφορίες η γυναίκα, αλβανικής καταγωγής συνελήφθη από άνδρες της ΔΙΑΣ Βορειοανατολικής Αττικής και οδηγήθηκε στο Τμήμα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα 68 ετών οφθαλμίατρος στο επάγγελμα, είχε στο παρελθόν παράνομη σχέση με τη γυναίκα και είχαν αποκτήσει μαζί ένα παιδί.

Ο άνδρας, μεγάλωνε το παιδί -13 ετών- με την σύζυγό του με την οποία είναι παντρεμένος επί σειρά ετών.

Σήμερα όταν βγήκε να παραλάβει το παιδί από το σχολικό, η πρώην σύντροφός του, τού είχε στήσει καρτέρι και τον πυροβόλησε με ένα παλαιό περίστροφο τραυματίζοντάς τον βαριά σε θώρακα και μασχάλη.

Ο άνδρας έχει μεταφερθεί σε νοσοκομείο και βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.

γυναίκα εξακολουθεί να κρατείται από την Ασφάλεια ΒΑ Αττικής, όπου οι αστυνομικοί προσπαθούν να λάβουν πληροφορίες για τους λόγους που την οδήγησαν στην πράξη αυτή. 

Ωστόσο, όπως υπογραμμίζουν οι αστυνομικοί είναι αρκετά δύσκολη η επικοινωνία και η κατανόησή της, καθώς αναφέρεται σε διάφορα πράγματα που μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να έχουν σχέση με την πραγματικότητα.

Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας που συμμετέχουν στην προανάκριση, αδυνατούν να βγάλουν συμπέρασμα από όσα λέει το πρώην μοντέλο και νυν εικαστικό από την Αλβανία, καθώς μέσα σε ένα ακατάληπτο παραλήρημα, τη μια μιλάει για το παιδί της και την άλλη αναφέρεται σε μια γυναίκα, η οποία όπως λέει, προσποιείται ότι είναι μητέρα της 12χρονης, ζητώντας από τους αστυνομικούς να την συλλάβουν, γιατί όπως ισχυρίζεται, είναι μέλος εγκληματικής οργάνωσης. 

Σε ερωτήσεις που της έγιναν για το κίνητρο της επίθεσης στον γιατρό, η 49χρονη είπε, ότι το έκανε για το παιδί και την επιμέλειά του, καθώς όπως ισχυρίζεται η ίδια, η 12χρονη κόρη της «βασανίζεται. Όσο για το όπλο της επίθεσης, το οποίο φαίνεται να είναι παλιάς κατασκευής, η δράστις δεν δίνει απαντήσεις για το πού το βρήκε.

Η αντιδικία για την επιμέλεια του παιδιού

Η 49χρονη είναι πρώην μοντέλο και εικαστικός με καταγωγή από την Αλβανία. Όπως φαίνεται και στον λογαριασμό που διατηρεί στο Facebook είχε ξεσπάσει έντονη αντιδικία από την στιγμή που ο γιατρός πήρε την επιμέλεια του 12χρονου κοριτσιού τους, το οποίο είχαν αποκτήσει εκτός γάμου.

Η δράστις δήλωσε: «Ο βιολογικός πατέρας της ανήλικης κόρης μου την οποία έχει απαγάγει από το 2016 μαζί με το κτήνος σύζυγο του . Ήτανε το 2008 όταν με βίασε ενώ ήταν και παραμένει παντρεμένος και ήμουν παντρεμένη. Ο στόχος στο να αποκτήσει πρόσβαση στην δική μου περιουσία το κτήνος αυτό μαζί με την σύζυγο του ήτανε για αυτούς το παν».

Η 49χρονη αρκετές φόρες δημοσίευε στα social media τις συνομιλίες με τον πρώην σύντροφό της.

«Να ευχαριστείς το Θεό που το παιδί είναι σε μένα και ζει μια φυσιολογική και ήρεμη ζωή γιατί αν ήταν μαζί σου ,στην κατάστασή που είσαι ,ούτε να το σκεφτώ δεν τολμάω», φέρεται πως είπε ο γιατρός.

«Πως είμαι; Όταν ζούσε μαζί μου 7 χρόνια και χρειάστηκε να παλεύω, να την έσωζα από απόπειρες αρπαγής που τελικά δεν τα κατάφερα, πως ήτανε το παιδί μου;», φέρεται να ανταπάντησε η δράστις.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του θύματος, τον εκβίαζε και του αποσπούσε μεγάλα χρηματικά ποσά.

«Η ώρα της δικαιοσύνης πλησιάζει» γράφει κάτω από το όνομα της στη σελίδα της στο Facebook, η εικαστικός καθώς φαίνεται πως εδώ και καιρό σχεδίαζε την πράξη της.