Σκληρή και αδίστακτη συμμορία.... ανηλίκων στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. – Είχαν μαχαιρώσει σοβαρά στο θώρακα νεαρό σε ΕΠΑΛ

Γενικά
Tools

Μια από τις επικίνδυνες και σκληρές συμμορίες ανηλίκων γνωστή και με την ονομασία «Kolonos Hooligans family» έπεσε στα χέρια της αστυνομίας.

Δεν δίσταζαν να χτυπούν ανήλικους ακόμα και μέσα στις αυλές των σχολείων ενώ σημείο δράσης τους ήταν το κέντρο της Αθήνας, τα Σεπόλια και ο Κολωνός.

Πριν λίγες ημέρες, μέσα στο προαύλιο του επαγγελματικό λύκειο της Αθήνας, αφού ξυλοκόπησαν ανήλικους μαθητές, με ένα μαχαίρι άρχισαν να χτυπούν στο θώρακα ένα από τα θύματα του και να τον τραυματίσουν σοβαρά.

Μάλιστα οι γιατροί στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε είπαν στους αστυνομικούς ότι λίγα χιλιοστά πιο κάτω να ήταν το τραύμα και ο ανήλικος θα ήταν νεκρός.

Στόχος της συμμορία ήταν κινητά και χρήματα που είχαν πάνω τους άλλοι ανήλικοι μαθητές ενώ πάντα οι επιθέσεις τους εκδηλώνονταν με βία και τραυματίζοντας τα θύματα τους.

Συνολικά οι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Αθηνών συνέλαβαν 7 άτομα ενώ κατηγορούνται τουλάχιστον 10 άτομα ακόμα.

Πάντα κυκλοφορούσαν έχοντας πάνω τους μαχαίρια.

Ήθελαν να έχουν η φήμη της πιο σκληρής και αδίστακτης συμμορίας και για να δείξουν την δύναμη τους προχωρούσαν σε συμπλοκές με άλλες ομάδες στη περιοχή.

cnngr