Συνελήφθη ο δράκος των Βορείων Προαστίων

Γενικά
Tools

drakos v proasteiwn

Συνελήφθη ο 31χρονος Έλληνας που βίαζε και λήστευε ανυπεράσπιστες κοπέλες στα Βόρεια Προάστια της Αττικής!

Οι αστυνομικές αρχές έβγαλαν ένταλμα σύλληψης και έδωσαν στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες αυτού του ανθρωπόμορφου τέρατος!

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Αστυνομίας, ο άνδρας αυτός είναι ο βιαστής που είχε σπείρει τον τρόμο και τον πανικό ακόμα και σε μια γυναίκα ηλικίας 65 ετών!!!

Κατηγορείται ότι την τελευταία τουλάχιστον τετραετία προέβαινε σε βιασμούς και ληστείες γυναικών στην ευρύτερη περιοχή του Αγίου Στεφάνου, της Ερυθραίας και του Διονύσου Αττικής!

Ο δράστης είχε μάλιστα και κάθε φορά διαφορετικό όχημα, ιδίως σε σημεία όπου πραγματοποιούνται αραιά δρομολόγια λεωφορείων ή σε περιόδους απεργίας των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, αναζητούσε γυναίκες ανεξαρτήτως ηλικίας, τις οποίες εντόπιζε συνήθως σε στάσεις.

Στη συνέχεια, αφού κατάφερνε να τις βάλει στο όχημά του παραπλανώντας τις με ευγενικό τρόπο ότι θα τις μεταφέρει σε κάποιο σημείο του προορισμού τους, τις οδηγούσε σε ερημικές τοποθεσίες!!!

Εκεί, με τη βία και με την απειλή κατσαβιδιού ή άλλων αιχμηρών αντικειμένων, ασελγούσε σε βάρος τους και στη συνέχεια τις εγκατέλειπε, αφού αφαιρούσε χρήματα, κινητά τηλέφωνα και άλλα προσωπικά τους αντικείμενα.

Από τη μέχρι στιγμής έρευνα, ο 31χρονος έχει ταυτοποιηθεί ως δράστης τριών περιπτώσεων, που έγιναν στην περιοχή του Διονύσου την 08-12-2009, την 16-12-2010 και 25-01-2013, σε βάρος τριών Ελληνίδων γυναικών (18, 65 και 42 ετών αντίστοιχα).

Ο δράστης ομολόγησε τις πράξεις του και αναγνωρίστηκε από τα θύματά του!

Με σχετική εισαγγελική διάταξη, δίνονται στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του, καθώς και η ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του.

 

Ποιός είναι ο βιαστής

Πρόκειται για τον Κουρέα Νικόλαο του Πολυζώη και της Ελένης, που γεννήθηκε το 1982 στην Αθήνα και κατοικεί στο Κορωπί Αττικής, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις αξιόποινες πράξεις του βιασμού κατά συρροή, τετελεσμένου και σε απόπειρα, καθώς και της ληστείας κατά συρροή.

Ο δράστης είναι παντρεμένος, μαρμαράς στο επάγγελμα που τους τελευταίους μήνες ήταν συμβασιούχος δημοτικός υπάλληλος στο Κορωπί. Παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό να επικοινωνήσει με το τηλέφωνο 210-6875200 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής. Διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

σταρ