Η μάνα της Λέρου έψαχνε απεγνωσμένα απαντήσεις για το μωρό της... σε φόρουμ του διαδικτύου!

Γενικά
Tools

moro

Συγκίνηση επικρατεί στο πανελλήνιο με το βρέφος που μεταφέρθηκε από τη Λέρο με ελικόπτερο του ΕΚΑΒ στο ΠΑΓΝΗ, το περασμένο Σάββατο, σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση.

Το αγοράκι που είναι περίπου 35 ημερών, εισήχθη στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου, καθώς διαπιστώθηκε ότι αντιμετωπίζει σοβαρά δερματικά προβλήματα και πολυοργανική ανεπάρκεια, ενώ οι τελευταίες πληροφορίες που είχαμε για την υγεία του, από τον διοικητή του νοσοκομείου της Λέρου, είναι ελπιδοφόρες...

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, το όλο θέμα έχει να κάνει με απειρία των γονέων, αφού η 24χρονη μητέρα φέρεται πως είχε ιδιαίτερη αγωνία για το μωρό της.

Μάλιστα, την Παρασκευή (18/1/2013), φέρεται να είχε επισκεφτεί ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης (forum) που απευθύνεται σε νέες μαμάδες, ζητώντας εκεί βοήθεια, από άλλα μέλη.

 

Πιο συγκεκριμένα, η 24χρονη μητέρα φέρεται να γράφει στο φόρουμ τα εξής:

"...Κορίτσια βοήθεια! Είμαι νέα μανούλα δεν ξέρω πολλά από μωράκια αλλά εδώ και 2 μέρες νομίζω πως κάτι δεν πάει καλά. Ο μπέμπης μου που είναι 1 μηνών κοιμάται συνεχεία ξυπνάει μόνο για να φάει κάθε 7 ώρες κ πίνει μόνο 90ml επίσης δεν ανοίγει τα μάτια του και είναι κρύος, τον έντυσα πολύ καλά και πάλι είναι κρυος. Μίλησα με τον μοναδικό παιδίατρο του νησιού και μου είπε πως αν δεν τον δει δεν μπορεί να πει κάτι. Το θέμα είναι πως είναι στην Κω τώρα και έχει απαγορευτικό... Γυρίζει την Τρίτη αν το επιτρέψει ο καιρός. Δεν ξέρω τι να σκεφτώ και τι να κάνω..."

Οι ευχές όλων μας, εντός και εκτός Λέρου, εστιάζονται στην ταχεία και πλήρη ανάρρωση του βρέφους.

 

ΩΡΑ 14.:30 Έφυγε το αγγελούδι 

Έχασε τη μάχη με τη ζωή πριν προλάβει να τη γνωρίσει το μόλις 34 ημερών αγοράκι από τη Λέρο με ασιτία και υποθερμία.

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, το βρέφος δεν άντεξε και άφησε την τελευταία του πνοή το μεσημέρι στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ όπου νοσηλευόταν.