Η πλατφόρμα του ΟΠΕΚΑ για την αίτηση Α21 για το επίδομα παιδιού άνοιξε την Πέμπτη (25/2), ενώ ανακοινώθηκε μια νέα σημαντική αλλαγή για τους δικαιούχους.

Σοκάρουν οι καταγγελίες ενός νεαρού παλαιστή, ο οποίος αποκάλυψε πως η Ομοσπονδία Πάλης τον συνέστησε σε χορηγούς, που του ζητούσαν σεξουαλικά ανταλλάγματα.

Στο μικροσκόπιο της Εισαγγελίας αναμένεται να μπουν όλες οι επώνυμες καταγγελίες που έχουν υποβληθεί στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών.

Ο 24χρονος ράπερ Lamanif ο οποίος είχε εξαφανιστεί από την Άνω Περαία Θεσσαλονίκης εντοπίστηκε ζωντανός τα ξημερώματα του Σαββάτου. Αυτή την ώρα βρίσκεται στο Αστυνομικό Μέγαρο για κατάθεση

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ολοκληρώθηκε η δύσκολη επιχείρηση, μετά από πτώση οχήματος σε γκρεμό στην παραλία της Κακιάς Θάλασσας στην Κερατέα του δήμου Λαυρεωτικής.

Μετά από πολλές μέρες νοσηλείας και μάχης, ο Ανδριανός Μιχάλαρος, πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητήριου Πειραιά, έχασε τη μάχη με την Covid-19.

Κλείνουν, με εντολή της αστυνομίας, οι σταθμοί του μετρό Σύνταγμα και Πανεπιστήμιο στις 16:00.Οι συρμοί θα διέρχονται χωρίς όμως να πραγματοποιούν στάσεις.

Περισσότερα Άρθρα...