Παραδόθηκαν οι δράστες της φρικτής δολοφονίας της 73χρονης στους Αγ. Θεοδώρους

Γενικά
Tools

Παραδόθηκαν σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα το πρωί στο Αστυνομικό Τμήμα Μεγάρων οι φερόμενοι ως δράστες της δολοφονίας 73χρονης γυναίκας στους Αγίους Θεοδώρους, οι οποίοι αποπειράθηκαν να τη ληστέψουν.

Η φρικτή δολοφονία είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο καθώς έγινε σε πρωινή ώρα και για να αφαιρεθεί ουσιαστικά μία χρυσή αλυσίδα από την άτυχη γυναίκα.

Οι δύο δράστες οι οποίοι είχαν ήδη ταυτοποιηθεί τις προηγούμενες ημέρες, τέθηκαν αμέσως σε κράτηση και λίγο αργότερα μεταφέρθηκαν στο τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΓΑΔΑ για ανάκριση.

Τις προηγούμενες ημέρες τα στελέχη της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών είχαν εντοπίσει DNA κάτω από το ασημί Χιουντάι, που είχε εντοπιστεί από τους αστυνομικούς στον καταυλισμό ΡΟΜΑ, στο Βλυχό Μεγάρων.

Οι δύο ύποπτοι οδηγοί του συγκεκριμένου οχήματος και συνάμα και της δολοφονίας της άτυχης γυναίκας ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνταν, κυρίως σε καταυλισμούς ΡΟΜΑ της Αττικής.

Στη θέση του οδηγού φαίνεται να καθόταν ο 30χρονος και είναι αυτός που πάτησε το γκάζι και πέρασε πάνω από την ηλικιωμένη γυναίκα σπάζοντας τον αυχένα της. Ο 30χρονος έχει απασχολήσει τις διωκτικές αρχές καθώς έχει κατηγορηθεί για ληστείες και κλοπές.

Ο 35χρονος συνοδηγός του ύποπτου οχήματος, είναι εκείνος που αρχικά έπιασε κουβέντα στην άτυχη γυναίκα και άρπαξε την χρυσή αλυσίδα από τον λαιμό της.

Οι δύο ύποπτοι φέρεται να έχουν αναγνωρισθεί από αυτόπτες μάρτυρες, το DNA του θύματος στο ασημί αυτοκίνητο και το γενετικό υλικό των δραστών στο εσωτερικό του οχήματος φαίνεται πως έχουν δείξει τους δράστες.

Αγ. Θεόδωροι: Ληστές παρέσυραν, σκότωσαν & εγκατέλειψαν 73χρονη- Προσπάθησε να τους σταματήσει