Με απόφαση του Υφυπουργού Οικονομικών κ. Απόστολου Βεσυρόπουλου, θα παραταθεί η προθεσμία για την καταβολή των τελών κυκλοφορίας του 2022, καθώς και για τη θέση των οχημάτων σε εκούσια ακινησία, έως τις 28 Φεβρουαρίου 2022.

Από την ερχόμενη Δευτέρα, 13 Δεκεμβρίου, οι δηλώσεις φόρου δωρεών και γονικών παροχών υποβάλλονται μέσω του myProperty.

Τροπολογία που κατατέθηκε την Παρασκευή στη Βουλή δίνει τη δυνατότητα σε πληγέντες από την πανδημία να εντάξουν στη ρύθμιση των 72 δόσεων, οφειλές που έχουν υπαχθεί στην πάγια ρύθμιση. Στην πράξη τους δίνει πρόσθετο χρόνο δύο ετών (24 μηνών) για να ρυθμίσουν τα χρέη τους.

Παράταση αναμένεται να δοθεί για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας 2022. Ειδικότερα, όπως μετέδωσε το Open και ο Γιάννης Σαραντάκος η κυβέρνηση προσανατολίζεται να δώσει επίσημα παράταση στην προθεσμία πληρωμής κάτι που αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες. 

Στην ηλεκτρονική πλατφόρμα myCAR, της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, "ανέβηκαν" το πρωί του Σαββάτου τα τέλη κυκλοφορίας για το 2022.

Ανακοινώσεις για το νέο Ενιαίο Φόρο Ιδιοκτησίας Ακινήτων (ΕΝΦΙΑ) που θα κληθούν να πληρώσουν όλοι οι ιδιοκτήτες ακινήτων στην Ελλάδα από τον ερχόμενο Ιανουάριο αναμένονται μέσα στις επόμενες εβδομάδες από το υπουργείο Οικονομικών. 

Περισσότερα Άρθρα...