Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης: Δωρεάν προληπτικοί έλεγχοι ανίχνευσης Covid-19 στους κατοίκους της πόλης την Παρασκευή (5/2)

Αργυρουπολίτικα-Eλληνικιώτικα Νέα
Tools

Ο ΕΟΔΥ, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης για την πραγματοποίηση ελέγχων με σκοπό την πρόληψη μετάδοσης του covid-19, την Παρασκευή 05/02/2021, κλιμάκιο αποτελούμενο από Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ), θα πραγματοποιήσει δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) στους κατοίκους της πόλης.

Οι έλεγχοι θα πραγματοποιηθούν στην πλατεία του Δημαρχείου επί της Λ. Κύπρου 68 στην Αργυρούπολη από τις 10.00 π.μ έως τις 15.00 μ.μ.

Οι ενδιαφερόμενοι για τη μετακίνησή τους θα πρέπει να στείλουν μήνυμα με τον αριθμό 1 στο 13033. Επίσης παρακαλούνται να έχουν μαζί τους το ΑΜΚΑ και την Αστυνομική τους Ταυτότητα. Κατά την προσέλευση τους στον χώρο διεξαγωγής των προληπτικών ελέγχων θα τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας και οι απαραίτητες αποστάσεις.

Ο Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης καλεί όλους τους κατοίκους και τους εργαζομένους να συνεχίσουν να τηρούν τα μέτρα προστασίας έναντι του κορωνοϊού και να προσέλθουν για την πραγματοποίηση του ελέγχου. Βασικός σκοπός μας λοιπόν είναι η πρόληψη, με γνώμονα πάντα την προστασία της δημόσιας υγείας.