Προσλήψεις καθηγητών φυσικής αγωγής στο Δ. Ελληνικού-Αργυρούπολης

Αργυρουπολίτικα-Eλληνικιώτικα Νέα
Tools

Γνωστοποιείται η πρόσληψη 4 Πτυχιούχων Καθηγητών Φυσικής Αγωγής, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικής διάρκειας έως οκτώ (8) μηνών, με ωριαία αποζημίωση, για την υλοποίηση των Προγραμμάτων ¨Άθλησης για Όλους¨ περιόδου 2020 – 2021.

Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά, στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) ή ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, όλα τα απαιτούμενα από την παρούσα ανακοίνωση δικαιολογητικά στα Γραφεία του Αθλητικού Οργανισμού, Τριπόλεως 6 & Λ. Κύπρου (Δημοτικό Κολυμβητήριο), τηλ. Επικοινωνίας : 210 9600639 – 210 9624042.

Η αίτηση συμμετοχής που θα υποβληθεί με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο πρέπειαπαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή.

Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν γίνονται δεκτές. 

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημερολογιακές μέρες, που αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσης σε δύο (2) ημερήσιες εφημερίδες ή της ανάρτησή της στο κατάστημα της υπηρεσίας και στο διαδικτυακό τόπο (www.onadea.gr) και στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης.