Μακελειό Βοστόνης: Ακρωτηριάστηκαν και τα δύο της παιδιά

Κόσμος
Tools

bostonimana

Συγκλονίζει η ιστορία μια μητέρας από τη Βοστώνη η οποία ενημερώθηκε από τους δύο γιους της τηλεφωνικά ότι είχαν τραυματιστεί μετά το μακελειό. Και οι δύο έχασαν από ένα πόδι.

Ο λόγος για την Liz Harden, μητέρας 5 παιδιών η οποία «πάγωσε» όταν το κινητό της τηλέφωνο χτυπούσε επίμονα την Δευτέρα.

«Μαμά, έχω χτυπήσει πολύ άσχημα», της είπε ο 31χρονος γιος της, που βρισκόταν σε ασθενοφόρο, καθ' οδόν προς το νοσοκομείο.

Ήταν ο δεύτερος από τους γιους της, που είχαν πάει, να παρακολουθήσουν έναν φίλο τους, που συμμετείχε στον Μαραθώνιο.

Στο τηλέφωνο, ο 31χρονος της είπε, ότι είχε υποστεί πολύ σοβαρά τραύματα στα πόδια από την έκρηξη, ενώ δεν ήξερε πού ήταν ο 33χρονος αδελφός του, που μέχρι εκείνη τη στιγμή καθόταν δίπλα του.

Μετά από δύο ώρες και διαδοχικά τηλεφωνήματα, η Norden συνέδεσε τα κομμάτια του "παζλ", συνειδητοποιώντας πόσο δραματικά θα αλλάξει η ζωή των παιδιών της και της ίδιας... και οι δύο γιοι της έχασαν από ένα πόδι, από το γόνατο και κάτω.

Ο ένας είχε μεταφερθεί στο Beth Israel Deaconess και ο δεύτερος στο νοσοκομείο Brighman.

«Ποτέ μου δεν φαντάστηκα, ούτε στους χειρότερους εφιάλτες μου, ότι κάτι τέτοιο θα μπορούσε να μας συμβεί. Ποτέ», δήλωσε η Norden, έξω από το πρώτο νοσοκομείο.

«Ένιωσα να χάνω τις αισθήσεις μου, να λιποθυμώ», είπε.

Στο νοσοκομείο αμέσως έσπευσαν φίλοι και συγγενείς, για να συμπαρασταθούν στους τραυματίες, συμπεριλαμβανομένου και του Mike Jefferson, του φίλου και πατέρα δύο παιδιών, που συμμετείχε στον Μαραθώνιο.

Σε άλλο νοσοκομείο, νοσηλεύεται η σύντροφος του μικρότερου γιου της, που έχει επίσης υποστεί σοβαρά εγκαύματα από την έκρηξη.

Η Liz Harden, περιμένει για την στιγμή που θα μπορέσει να δει και να αγκαλιάσει τους γιους της καθώς οι γιατροί ακόμα δεν επιτρέπουν τις επισκέψεις.

Boston Globe