Μια διαφορετική εικόνα των Ελλήνων σε σύγκριση με εκείνη άλλων Ευρωπαίων παρουσιάζουν σε άρθρο τους οι Times του Λονδίνου (Greeks rein in rebellious streak as draconian measures earn them a reprieve). «Οι Έλληνες έχουν ακούσει ότι στην Τουρκία συνελήφθησαν νεαροί ντυμένοι γιατροί για να κάνουν πάρτι γεμάτα αλκοόλ. Και στη Γερμανία, 20χρονοι έχουν αρχίσει τα corona πάρτι!

Πέντε ακόμη χώρες υιοθετούν τη στάση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου απέναντι στην Τουρκία, όσον αφορά περιοριστικά μέτρα λόγω των παράνομων γεωτρήσεων που διεξάγει στην Ανατολική Μεσόγειο, σύμφωνα με δήλωση του Ύπατου Εκπροσώπου εξ ονόματος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Ζοζέπ Μπορέλ.

O ραδιοσταθμός DLF αναφέρεται στο θάνατο του Μανώλη Γλέζου, ο οποίος, όπως γράφει στην ιστοσελίδα του ο κορυφαίος γερμανικός ειδησεογραφικός σταθμός, «κατά τη διάρκεια της Κατοχής κατέβασε από κοινού με έναν άλλο αντιστασιακό (σσ. Λάκης Σάντας) την 31η Μαΐου του 1944 τη ναζιστική σημαία από την Ακρόπολη.

«Αντιπροσωπεύω μια χώρα που υποφέρει πολύ και δεν μπορώ να επιτρέψω στον εαυτό μου υπεκφυγές», τονίζει ο Ιταλός πρωθυπουργός

Με απίστευτη ταχύτητα ανεβαίνουν τα νούμερα των κρουσμάτων και των θυμάτων του κορωνοϊού στις ΗΠΑ, αλλά και την Ευρώπη.

Με δύο διαδοχικές σκληρές αναρτήσεις στο twitter ο πρώην επικεφαλής του SPD, πρώην υπουργός Εξωτερικών και πρώην αντικαγκελάριος της Γερμανίας, Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, αποδοκιμάζει - δίχως να την κατονομάζει - την καγκελάριο Μέρκελ, την κυβέρνησή της και την πολιτική της, έπειτα από το ναυάγιο της Συνόδου Κορυφής της Πέμπτης.

Ένα νέο δραματικό τηλεοπτικό διάγγελμα, μέσω του οποίου ζήτησε βοήθεια από την Ευρώπη, ώστε να αντιμετωπιστεί η απειλή του κορωνοϊού, πραγματοποίησε ο πρόεδρος της Ιταλίας, Σέρτζιο Ματαρέλα.

Περισσότερα Άρθρα...