Στάθης Παναγιωτόπουλος, o ένας από τους 4 παρουσιαστές του «Ράδιο Αρβύλα» : "Zητώ δημόσια συγγνώμη"

Ελλάδα
Tools

Με εκφράσεις τύπου «έκανα μια απαράδεκτη πράξη» και «ήταν μια τεράστια απερισκεψία», ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, στην πρώτη δημόσια δήλωση του, μέσω της εκπομπής του ΑΝΤ1, «Το Πρωινό», αποδέχεται όσα καταγγέλθηκαν σε βάρος του για την ανάρτηση πορνογραφικού περιεχόμενου με προσωπικές στιγμές του με μια γυναίκα, στο πλαίσιο της «ερωτικής εκδίκησης».

Όπως υποστηρίζει στην δήλωση του, έχει ζητήσει συγγνώμη από το πρόσωπο που «έθιξε» όπως αναφέρει, προσθέτοντας «ειλικρινά δεν περνάει ούτε μια ημέρα χωρίς να το μετανιώνω».

Αναφερόμενος στον Αντώνη Κανάκη και τους άλλους συνεργάτες του στην εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» από την οποία αποπέμφθηκε την Δευτέρα, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δήλωσε στην εκπομπή «Το Πρωινό» πως «στο εξής απέχω από την εκπομπή», ενώ ζήτησε συγγνώμη από τους συνεργάτες του στην εκπομπή, με τους οποίους είχε καθημερινή επαφή και στενή φιλική σχέση επί πολλά χρόνια.

Αναλυτικά η γραπτή δήλωση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, αποκλειστικά στο "Πρωινό":

"Με αφορμή καταγγελία που έφτασε στα μεσα κοινωνικής δικτύωσης για εμένα, αισθάνομαι την ανάγκη να γράψω τα εξής:

Έκανα μια απαράδεκτη πράξη, εις βάρος ενός ανθρώπου που δεν με είχε βλάψει. Έκανα την πράξη αυτή υπό την επήρεια κακής συγκυρίας στη ζωή μου, χωρίς καμμία πρόθεση να βλάψω, να προσβάλλω ή να ζημιώσω κανέναν. Ήταν μια τεράστια απερισκεψία , η χειρότερη που έχω κάνει ποτέ και αντιμετωπίζω τις συνέπειες.

Το μετάνιωσα πικρά και ειλικρινά, μάλιστα δεν περνάει ούτε μια μέρα έως και σήμερα που να μην το μετανιώνω. Ζήτησα συγνώμη από το εν λόγω πρόσωπο και επανόρθωσα εμπράκτως χωρίς να θεωρώ ότι η μεταμέλειά μου εκμηδενίζει την απαξία της πράξης μου.

Τώρα ζητώ συγνώμη και δημοσίως. Επίσης ζητώ συγνώμη από τους φίλους-συναδέλφους μου στην εκπομπή που συμπαρουσιάζω, οι οποίοι δεν είχαν ιδέα για το ατόπημά μου αυτό, και τους έφερα σε πολύ δύσκολη θέση. Στο εξής απέχω από την εκπομπή θέλοντας να τους απαλλάξω από αυτήν τη δύσκολη θέση.

Μεταμελήθηκα ειλικρινά, και δε μπορώ παρά να ζητήσω για άλλη μια φορά συγνώμη από τα βάθη της καρδιάς μου από το προσωπο που προσέβαλα

Στάθης Παναγιωτόπουλος

Δημοσιογράφος"