ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ: Βιαιπραγία και απαγωγή μέσα από το Σχολειο γυμνασιάρχη από τους αντιεμβολιαστές αυτοαποκαλούμενους σαν "θεματοφύλακες του Συντάγματος"

Ελλάδα
Tools

Ομάδα αρνητών του κορoνοϊού με τη χρήση βίας περνούν χειροπέδες στον εκπαιδευτικό, τον επιβιβάζουν σε ένα αυτοκίνητο και τον οδηγούν στο αστυνομικό τμήμα με το πρόσχημα ότι παραβιάζει συνταγματικές διατάξεις.

Αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε όσα σοκαριστικά έζησε ο διευθυντής του γυμνασίου.

Γονείς μαθητών μέλη του τάγματος

Μεταξύ των 9 αντρών και 2 γυναικών της αυτοαποκαλούμενης ομάδας «θεματοφύλακες του Συντάγματος είναι μια δασκάλα χορού, αγρότες ελεύθεροι επαγγελματίες και ένας απόστρατος αστυνομικός. Μάλιστα μόνο 3 από αυτούς έχουν παιδιά που φοιτούν στο γυμνάσιο.

 sullipsi gymnas antiemb2

Απειλούσαν εδώ και μέρες

Όπως λένε μαθητές, φαίνεται ότι η ομάδα αρνητών προετοίμαζε επί μέρες τη σύλληψη του εκπαιδευτικού, και μάλιστα είχαν επιτάξει το σχολείο. Είχαν προγραμματίσει έφοδο στο σχολείο που τελικά ματαιώθηκε την τελευταία στιγμή. 

Τον παρέδωσαν στην αστυνομία

Άμεση ήταν παρέμβαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη για το επεισόδιο στο Γυμνάσιο της Πιερίας.

Την ώρα που κάποιοι βλέπουν θεωρίες συνωμοσίας ο κορονοϊός ξεκληρίζει ολόκληρες οικογένειές και στερεί τη ζωή από νέους ανθρώπους.

Στον εισαγγελέα οι 11 «θεματοφύλακες του Συντάγματος»

Την πόρτα του δικαστικού μεγάρου Κατερίνης πέρασαν νωρίτερα σήμερα οι 11 συλληφθέντες για την υπόθεση, προκειμένου να απολογηθούν στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με το συνήγορό τους, οι 11 θα ζητήσουν προθεσμία για να απολογηθούν την Τρίτη, και μένει να φανεί αν θα γίνει δεκτό το αίτημά τους και αν θα παραμείνουν υπό κράτηση.

sullipsi gymnas antiemb3

madata