Α. Νεφελούδης: Η απόφαση Κουβέλη με αφήνει άναυδο! Βουδούρης: Δεν έχουμε το δικαίωμα να κρύψουμε την αλήθεια...

Ελλάδα
Tools

nefeloudis

Αναυδο αφήνει το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ, Α. Νεφελούδη, η απόφαση του Φ. Κουβέλη να τεθούν εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας οι βουλευτές Οδ. Βουδούρης και Π. Μουτσινάς.Και σημείωσε ότι «κανένα όργανο του... κόμματος και καμία συλλογική διαδικασία δεν έχει ακολουθηθεί».

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Νεφελούδη

«Η προσωπική απόφαση του προέδρου της ΔΗΜΑΡ, με την οποία διαγράφει από μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κόμματος του συντρόφους βουλευτές Οδυσσέα Βουδούρη και Πάρι Μουτσινά, με αφήνει άναυδο. Κανένα όργανο του κόμματος και καμία συλλογική διαδικασία δεν έχει ακολουθηθεί. Θα τα πούμε στην αυριανή συνεδρίαση της Εκτελεστικής επιτροπής του κόμματος, οπότε και θα ακολουθήσουν νεώτερες ανακοινώσεις»....

 

Οδ. Βουδούρης: Εμείς δεν έχουμε το δικαίωμα να αποκρύψουμε την αλήθεια...

«Δεν καταλαβαίνω για ποιο σχέδιο μας κατηγορούν. Εμείς δεν έχουμε το δικαίωμα να αποκρύψουμε την αλήθεια. Ούτε μόνο ότι θα διερευνήσουμε τα ... μισά γεγονότα», ανέφερε στην εκπομπή «Life» στον ΣΚΑΪ ο βουλευτής, Οδυσσέας Βουδούρης που θα ψηφίσει υπέρ της πρότασης να ελεγχθούν τυχόν ευθύνες των Ευάγγελου Βενιζέλου και Γιώργου Παπακωνσταντίνου για τη λίστα Λαγκάρντ.

Ο Βουδούρης τόνισε μάλιστα ότι δεν πρόκειται- μετά την απομάκρυνσή του από τη ΔΗΜ.ΑΡ.- να πάει σε κάποιο άλλο κόμμα αλλά προτιμά να παραμείνει ανεξάρτητος. «Εάν ήθελα να πάω σε άλλο κόμμα, θα το είχα κάνει πριν τις εκλογές του καλοκαιριού», είπε.

Τόνισε μάλιστα ότι «δεν μιλάμε να παραπέμψουμε κάποιον, μιλάμε μόνο για να εξετάσουμε αυτά τα γεγονότα. Και δεν πρόκειται για καμία πολιτική σκευωρία», είπε, ενώ ξεκαθάρισε ότι είναι σωστό να ερευνηθούν οι πάντες.