Ενδεικτικά είναι τα όσα τονίζει ο Σάκης Αρναούτογλου, ο οποίος επισημαίνει πως η πρόγνωση του καιρού δείχνει πως στο τέλος της  εβδομάδας αναμένεται νέα κακοκαιρία που θα πλήξει την χώρα στις 23 και 24 Οκτωβρίου.

Περισσότερο, πια, από ενάμιση χρόνο. Για την ακρίβεια, περισσότερο από 1.5 απεχθή χρόνο, κατά τη διάρκεια του οποίου οι ζωές μας έχουν έρθει πάνω-κάτω. Kι όχι ένα θετικά φορτισμένο «πάνω-κάτω», αλλά ένα συνεχιζόμενο ταξίδι προς τις ψυχολογικές μας εσχατιές κι ένας πραγματικός αγώνας (οικονομικής και… βιολογικής) επιβίωσης.

Εκτός βρίσκονται οι αποκλειστικές οικονομικές ζώνες από τη συμφωνία που υπογράφηκε πρόσφατα μεταξύ Ελλάδας και Γαλλίας περί αμοιβαίας άμυνας στην επικράτεια των δύο χωρών.

Εμπρηστική επίθεση σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στην πολυκατοικία, όπου διαμένει ο Γιάννης Καλλιάνος.

Η Άνγκελα Μέρκελ έκανε δεκτή την πρόσκληση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και θα επισκεφτεί τη χώρα μας για τελευταία φορά ως Καγκελάριος της Γερμανίας.

Τα κρούσματα εξακολουθούν να βρίσκονται υψηλά, ωστόσο αυτό που προβληματίζει είναι οι θάνατοι

Απαγόρευση κυκλοφορίας στον Κηφισό και την παραλιακή από τη 1 έως τις 8 το πρωί αποφασίστηκε στην έκτακτη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε, με εντολή του Κυριάκου Μητσοτάκη, στην Πολιτική Προστασία, με αντικείμενο τη διαχείριση της κατάστασης που έχει προκύψει από τα έντονα καιρικά φαινόμενα της κακοκαιρίας "Μπάλλος".

Περισσότερα Άρθρα...