Σοκ και θρήνος για το ελληνικό βόλεϊ

Ελλαδα
Tools

Στο γήπεδο, λίγο πριν δει τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Αρη να κερδίζει την Ελπίδα Αμπελοκήπων (οι γηπεδούχες προηγούνταν με 2-0 σετ, πριν διακοπεί ο αγώνας), άφησε την τελευταία του πνοή ο προπονητής των κιτρίνων, Γιώργος Περσιανλής, προδομένος από την καρδιά του.

Παρά τις πρώτες βοήθειες που του παράσχεθηκαν και την άμεση μεταφορά του από το γήπεδο «Α.Πεταλίδης» στο νοσοκομείο, ο 48χρονος τεχνικός έκλεισε για πάντα τα μάτια του ενώπιον όσων θεωρούσε ως δεύτερη οικογένειά του...

Ο ερασιτέχνης Άρης εξέδωσε αναφέρει σε ανακοίνωσή του: "Σοκ και θρήνος για τον ΑΡΗ και το ελληνικό βόλεϊ. Ο Γιώργος Περσιανλής, προπονητής της γυναικείας ομάδας, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, έχασε τη μάχη για τη ζωή. Ήταν γεννημένος στις 31 Αυγούστου του 1965".

Aπό την πλευρά της, η ΕΟΠΕ αναφέρει: "Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, εκφράζει τα βαθιά της συλλυπητήρια στην οικογένεια, συγγενείς και φίλους του άτυχου Έλληνα προπονητή, ο οποίος άφησε πίσω του μία κόρη, την 17χρονη Στελίνα".

Ο πρόεδρος της Ε.Σ.Α.Π. Παντελής Ταρνατόρος, και τα μέλη του Δ.Σ., έξέφρασαν τα συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του Γιώργου Περσιανλή: "Έφυγε από κοντά μας ένας δικός μας άνθρωπος. Ένας ακούραστος εργάτης του βόλεϊ. Είμαστε σοκαρισμένοι. Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στην οικογένειά του".

enet