Καλό ταξίδι, Γιώργο...

Ελλαδα
Tools

giannopoulosgiorgos

Tη θλίψη του για τον χαμό του Γιώργου Γιαννόπουλου εξέφρασε μέσω επίσημης ανακοίνωσης ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΣΕΠΚ: «Απέραντη θλίψη έχει σκεπάσει το χώρο του μπάσκετ, μετά την είδηση ότι ο Γιώργος Γιαννόπουλος έχασε την άνιση μάχη που έδωσε τους τελευταίους μήνες με την επάρατη νόσο.

Ο παλαίμαχος παίκτης και τα τελευταία χρόνια προπονητής και μέλος του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης, έφυγε από κοντά μας στα 41 του χρόνια.

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος έκανε μια μεγάλη καριέρα, η οποία συνδέθηκε κατά κύριο λόγο με τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας. Ήταν η ομάδα που τον ανέδειξε, αλλά κι αυτή που του έδωσε τη δυνατότητα να αγωνιστεί στην Α1. Όταν αποσύρθηκε από την ενεργό δράση, ασχολήθηκε με την προπονητική. Πέρασε από τον πάγκο του Κορωπίου, ομάδα με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα της Β' ΕΣΚΑ, ενώ μεταξύ άλλων εργάστηκε και στον Άγιο Θωμά.

Συγγενείς, φίλοι, παλιοί παίκτες και συμπαίκτες άκουσαν με θλίψη την είδηση για τον πρόωρο χαμό του, γνωρίζοντας οι περισσότεροι τη δύσκολη μάχη που έδωσε τους τελευταίους μήνες.

Καλό ταξίδι, Γιώργο...»