Απίστευτα επεισόδια στο Ελληνικό και διακοπή του τελικού!

Ελλαδα
Tools
Επεισόδια ξεκίνησαν στις κερκίδες του γηπέδου του Ελληνικού ενώ το ματς βρισκόταν στο δεύτερο δεκάλεπτο.

Οπαδοί των δύο ομάδων συγκρούστηκαν σώμα με σώμα, με ... κάποιους από αυτούς να μπαίνουν στο παρκέ και να… κυνηγιούνται.

Η Αστυνομία προσπαθούσε με κάθε τρόπο να «σβήσει» κάθε εστία έντασης στο γήπεδο, αλλά όλο και συνεχίζονταν οι συγκρούσεις.

Οι διαιτητές αποχώρησαν από το γήπεδο και διέκοψαν το ματς και μένει να δούμε αν είναι προσωρινή ή οριστική διακοπή, ενώ υπάρχει και το ενδεχόμενο της εκκένωσης του γηπέδου.

Νωρίτερα, πριν την έναρξη του αγώνα, φωτοβολίδα χτύπησε τον Χάινς,παίχτη του Ολυμπιακού... 
 

Ντου στο παρκέ!

Δύο περίπου ώρες πριν το τζάμπολ η κατάσταση μύριζε… μπαρούτι!

Οπαδοί των δύο ομάδων μπήκαν στο παρκέ και προσπάθησαν να συγκρουστούν σώμα με σώμα.

Η Αστυνομία και οι άνθρωποι ασφαλείας του γηπέδου επενέβησαν έγκαιρα και γλίτωσαν τα… χειρότερα.

Χτύπησαν με φωτοβολίδα τον Χάινς!Τρία τέταρτα πριν την έναρξη του τελικού οι οπαδοί των «πρασίνων» άρχισαν να πετούν φωτοβολίδες , με μία από αυτές να χτυπά τον Χάινς, ο οποίος ξάπλωσε στο παρκέ!

Οι δύο ομάδες έφυγαν γρήγορα για τα αποδυτήρια, με τον Αμερικανό να επιστρέφει μετά από λίγο μαζί με τους συμπαίκτες του δείχνοντας ότι δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα.

Έναρξη και… διακοπή του ματς!

Ενώ το ματς ήταν στο δεύτερο δεκάλεπτο, υπήρξαν σοβαρά επεισόδια στην μία κεντρική κερκίδα και σιγά σιγά είχαμε διάφορες εστίες… έντασης.

Η Αστυνομία προσπάθησε να ηρεμήσει την κατάσταση, αλλά αυτή χειροτέρευε καθώς μπήκαν και οπαδοί μέσα στο παρκέ και είχαμε τρομερά επεισόδια.

Μία πέτρα που έπεσε χτύπησε τον Μπράμος στο χέρι, με τους διαιτητές να μπαίνουν στα αποδυτήρια και να διακόπτουν το ματς.

Ζητήθηκε εκκένωση του γηπέδου!

Οι διαιτητές ζήτησαν να εκκενωθεί το γήπεδο, για να ξεκινήσει εκ νέου το ματς και έτσι κι έγινε.

Οι οπαδοί των δύο ομάδων αποχώρησαν, με τις συμπλοκές να συνεχίζονται και εκτός γηπέδου και πλέον αναμένεται να ξεκινήσει το ματς από το σημείο που έμεινε.

woop