Βύντρας: Παιανία- Ρέντης, μία... ευθεία!

Ελλαδα
Tools

Επαφή με τον Ολυμπιακό είχε ο Λουκάς Βύντρα, αμέσως μόλις λύθηκε το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό. Ένα εκατομμύριο ευρώ το... πριμ της αποχώρησής του, ύστερα από 9 χρονιές με το τριφύλλι!

Λίγες μέρες πριν τα 32α γενέθλιά του (5 Φεβρουαρίου), ο Ελληνας διεθνής ετοιμάζεται για το τελευταίο μεγάλο "κόλπο" της καριέρας του. Εχοντας ήδη "ζεστάνει" τις τσέπες του, με τη γενναία αποζημίωση που του δόθηκε από τον Παναθηναϊκό (θα τον εξοφλήσει σε 18 δόσεις), ο Βύντρα άρχισε να εξετάζει όλα τα περιθώρια που του δίνονται, από 'δω και πέρα, και είναι πολύ πιθανό να κατηφορήσει, ακόμα και σήμερα, στου Ρέντη! Ετσι κι αλλιώς, η ιδέα του ξενιτεμού δεν τον ενθουσιάζει...

Μπορεί ο Ολυμπιακός να ισχυριζόταν, μετά την αναχώρηση του Βασίλη Τοροσίδη (στη φωτογραφία με τον Βύντρα, λίγο πριν τη σέντρα του πρόσφατου ντέρμπι των "αιωνίων, στο ΟΑΚΑ) για τη Ρώμη, ότι μπορεί να καλύψει "εκ των έσω" τη θέση του δεξιού μπακ, ωστόσο άλλαξε γνώμη, μόλις έμαθε το "διαζύγιιο" του Βύντρα με τον Παναθηναϊκό, κι έστρεψε πάνω του την προσοχή.

Όχι μόνο γιατί κρίνεται πιο έμπειρος από κάποιους άλλους ερυθρόλευκους, αλλά και γιατί θεωρεί μέγιστο το επικοινωνιακό "μπόνους" που θα κερδίσει, έτσι και ο Μαρινάκης πάρει έτοιμο παίκτη, ελέω Αλαφούζου!

ενετ