Δ. ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ:Στηρίζουμε την Ελεονώρα μας συμμετέχοντας στο διαδραστικό Φεστιβάλ για παιδιά (23/3)

Γενικά
Tools

iro afisa

Στο πλαίσιο της καμπάνιας '' Eleonorawins '' ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης σε συνεργασία με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία, παράρτημα Αργυρούπολης, διοργανώνει μια σειρά από εκδηλώσεις με στόχο την οικονομική στήριξη της οικογένειας της μικρής Ελεονώρας που πάσχει απο νευροβλάστωμα έτσι ώστε εξασφαλιστεί πρόσβαση σε θεραπείες στο εξωτερικό .

Μια εξ’ αυτών θα λάβει χώρα στις 23/3/2019 και ώρα 11:00 -14:00 , στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο ''Μίκης Θεοδωράκης'' Κύπρου 68 Αργυρούπολη

Πρόκειται για την εκδήλωση '' Κάθε παιχνίδι μια νίκη για την Ελεονώρα '' ένα διαδραστικό παιδικό φεστιβάλ που θα περιλαμβάνει εργαστήρια ,αφηγήσεις παραμυθιών , την θεατρική παράσταση ''Ο μικρός Πρίγκιπας'' από την ομάδα των πέντε εποχών και πολλά δώρα και εκπλήξεις για τα παιδιά .

Για την συμμετοχή στο φεστιβάλ θα χρειαστεί να διατεθούν προσκλήσεις έναντι αντίτιμου του συμβολικού ποσού των 10 ευρώ έκαστη.

Παρακάτω ακολουθεί μια σύντομη περιγραφή του ιστορικού της μικρής Ελεονώρας η οποία έχει αναρτηθεί στην σελίδα στο facebook που έχουν δημιουργήσει οι γονείς της για την ενίσχυση του σκοπού τους καθώς και το παρακάτω Link που παραπέμπει στην σελίδα :

Γράφουν οι γονείς της μικρούλας Ελεωνόρα

Τον Νοέμβριο του 2018 η Ελεωνόρα μας διαγνώσθηκε με νευροβλάστωμα 4ου σταδίου με μεταστάσεις σε όλα της τα οστά. Οι πιθανότητες επιβίωσης κυμαίνονται μεταξύ 30 με 50% αλλά μέχρι στιγμής η Ελεωνόρα έχει αποδειχθεί μαχητής.

Ως γονείς της, θέλουμε να κάνουμε τα πάντα για να αντιστρέψουμε τις πιθανότητες υπέρ της και να της προσφέρουμε τη ζωή που της αξίζει.

Σε αυτή μας τη προσπάθεια, αντί εράνου, δημιουργήσαμε τη συγκεκριμένη πύλη προώθησης προϊόντων με σκοπό να της εξασφαλίσουμε πρόσβαση σε θεραπείες στο εξωτερικό καθώς και για την οικονομική στήριξη της μονάδας στην οποία νοσηλεύεται.

Αν προτιμάτε να βοηθήσετε με δωρεά, ο λογαριασμός στην τράπεζα Eurobank ειναι ο εξής:

ΙΒΑΝ GR3502601070000250101496081
Δικαιούχος ΠΕΤΡΟΣ ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
SHIFT/BIC ERBKGRAA

Σας ευχαριστούμε. Οι γονείς της, Πέτρος και Μυρτώ.