Παράνοια - φρίκη: Σκότωσε εν ψυχρώ υπάλληλο Δ. Διονύσου γιατί... είχε διαρροή νερού σπίτι του

Τοπική Αυτοδιοίκηση
Tools

dionysos nekros dodlofonia synergeio 

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία ενός εργαζομένου στον Δήμο Διονύσου για την εν ψυχρώ  δολοφονία συναδέλφου του σήμερα το πρωί, για ασήμαντη αφορμή.

Οπως αναφέρει ο υπάλληλος του δήμου Διονύσου, τον ειδοποίησαν μετά τους πυροβολισμούς και περιέγραψε τι συνέβη.

Οπως είπε ο άντρας πυροβόλησε τρεις φορές το θύμα στο κεφάλι, καθώς θεωρούσε ότι υπήρχε διαρροή νερού στο σπίτι του, η οποία δεν είχε διορθωθεί και φοβούνταν ότι θα σημειωνόταν καθίζηση εδάφους.

Μόλις δολοφόνησαν έναν συνάδελφο μου. Μπήκε ένας 80χρονος, δεν ήμουν παρών, αμέσως μετά με ειδοποίησαν, είπε ότι θέλει να μιλήσει ιδιαιτέρως με τον προϊστάμενο ύδρευσης, βγήκαν έξω, τράβηξε το πιστόλι και του έριξε τρεις φορές στο κεφάλι γιατί θεωρούσε ότι είχε διαρροή στο σπίτι του, αλλά ο άνθρωπος τα είχε χαμένα», είπε εργαζόμενος στον Δήμο Διονύσου στον Real FM.

«Δεν είχε καμία διαρροή στο σπίτι του. Είχαν πάει οι υπηρεσίες, ο δήμαρχος, η αντιδήμαρχος, όλοι είχαν πάει στο σπίτι του να διαπιστώσουν ότι δεν υπήρχε διαρροή. Αλλά εκείνος πίστευε ότι υπάρχει διαρροή και θεώρησε σκόπιμο ότι έπρεπε να δολοφονήσει τον συνάδελφο. Ήταν υπάλληλος του δήμου και δολοφονήθηκε μέσα στην εργασία του, στο γραφείο του», πρόσθεσε σοκαρισμένος ο εργαζόμενος στο δήμο Διονύσου.

Ο 55χρονος που έπεσε νεκρός από τους πυροβολισμούς του 77χρονου ήταν προϊστάμενος της υπηρεσίας ύδρευσης του δήμου, παντρεμένος αλλά χωρίς παιδιά.

Ο δήμαρχος, που έσπευσε στο σημείο της δολοφονίας δεν μπορούσε να κρύψει το σοκ του. “Χάσαμε έναν υπέροχο άνθρωπο και καλό φίλο. Ο 55χρονος ήταν προϊστάμενος της υπηρεσίας ύδρευσης. Είμαι συγκλονισμένος γιατί τον 55χρονο τον ξέρω πολλά χρόνια. Ήταν παντρεμένος αλλά δεν είχε παιδιά”, τόνισε.

ΠΟΕ-ΟΤΑ για τη  δολοφονία του Δημοτικού Υπαλλήλου: “Οι δηλώσεις καταδίκης των... αρμοδίων δεν αρκούν πια ”

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.), με ανακοίνωσή της, εκφράζει την βαθύτατη θλίψη της «για τη στυγερή δολοφονία του Δημοτικού Υπαλλήλου του Δήμου Διονύσου και τα θερμά συλλυπητήρια της στην οικογένεια του εκλιπόντος».

«Ο κόσμος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης είναι συντετριμμένος από το πρωί της Δευτέρας (27 Ιανουαρίου 2020), όταν έμαθε για το αποτρόπαιο έγκλημα, την δολοφονία του Προϊσταμένου Ύδρευσης του Δήμου Διονύσου για ασήμαντη αφορμή στο Αμαξοστάσιο του Δήμου.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καλεί τους αιρετούς και την κυβέρνηση να λάβουν εδώ και τώρα μέτρα, προκειμένου να προφυλάξουν τους Δημοτικούς Υπαλλήλους. Τα κρούσματα με απειλές, φραστικές επιθέσεις, ακόμη και χειροδικίες, έχουν αυξηθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια σε βάρος των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση χωρίς οι ίδιοι να φέρουν καμία ευθύνη.

Οι δηλώσεις καταδίκης των... αρμοδίων δεν αρκούν πια και αποδείχθηκε δυστυχώς με τον πιο τραγικό τρόπο χθες...», προσθέτει.