Στο νοσοκομείο ΝΙΜΤΣ νοσηλεύεται ένας 20χρονος ως κρούσμα κορωνοϊού, ο οποίος διακομίσθηκε το βράδυ της Πέμπτης (07/05/2020) από δομή φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών.

Ντελίβερι καφέ και φιξάκια κοκαΐνης έκανε σε εκλεκτούς πελάτες των νοτίων προαστίων με «φουσκωμένα» πορτοφόλια, ο 29χρονος ιδιοκτήτης καφετέριας στην περιοχή της Γλυφάδας, ο οποίος συνελήφθη.


Mε κείμενο που ανήρτησαν σε ιστoσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου μέλη του φεμνιστικού τομέα του Ρουβίκωνα, έκαναν γνωστή την παρέμβασή τους στο Δημοτικό συμβούλιο Γλυφάδας.

Τροχαίο Γλυφάδα: Ο 40χρονος περιέγραψε στους αστυνομικούς πώς έγινε το τροχαίο και απέδωσε την εγκατάλειψη στο σοκ της στιγμής. Αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του.

Ο εντοπισμός του δράστη οδηγού ήταν δεδομένος. Άλλωστε, οι αρχές γνώριζαν σε ποιον ανήκει το μοιραίο πολυτελές σπορ αυτοκίνητο, με την ταυτοποίηση να γίνεται αρχικά από τις πινακίδες κυκλοφορίας.

Να υπενθυμίσουμε πως ο οδηγός είχε αναπτύξει πολύ μεγάλη ταχύτητα, σύμφωνα με την Τροχαία, τη στιγμή που παρέσυρε τον νεαρό μοτοσικλετιστή, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, ενώ μετά το τραγικό δυστύχημα εγκατέλειψε το αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε, αφήνοντας αβοήθητο στον δρόμο τον 25χρονο. Παράλληλα, διερευνάται εάν λίγο πριν από το δυστύχημα ο οδηγός του αυτοκινήτου έκανε «κόντρες» στη λεωφόρο Βουλιαγμένης με άλλον οδηγό.

karanikas glyfada dystyxima mixani

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός του οχήματος κατάθεσε στην τροχαία τα εξής:

«Έπαθα σοκ και για αυτό εξαφανίστηκα. Ούτε κατάλαβα πως έγινε. Αυτό που μόνο κατάλαβα είναι ότι ήμουν πολύ σοκαρισμένος». Ο 40χρονος περιέγραψε στους αστυνομικούς της Τροχαίας πώς έγινε το τροχαίο και απέδωσε πολλές φορές την απόφασή του να εγκαταλείψει τον νεαρό που είχε χτυπήσει και σκοτώσει στο σοκ της στιγμής.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου ο οποίος ασχολείται με διαδικτυακές επιχειρήσεις θα δώσει ανωμοτί κατάθεση σύμφωνα με την εντολή του εισαγγελέα και μετά θα αποχωρήσει για να πάρει η υπόθεση και το δρόμο της δικαιοσύνης.

ΓΛΥΦΑΔΑ: Θρίλερ με τον οδηγό της μαύρης Corvette που σκότωσε τον 25χρονο -Οι Αρχές γνωρίζουν τον ιδιοκτήτη της

Επεισοδιακή ήταν η νύχτα που πέρασε στην Αττική, καθώς συνολικά επτά αυτοκίνητα, δύο μοτοποδήλατα και μία καφετέρια τυλίχθηκαν στις φλόγες!
Αυτοκίνητο αστυνομικού έγινε στόχος εμπρηστών τα ξημερώματα στη Γλυφάδα.

O ίδιος, βγαίνοντας από το σπίτι του, είδε το όχημά του να φλέγεται!

Παράλληλα, άλλα τέσσερα οχήματα καταστράφηκαν από τη φωτιά που επεκτάθηκε μέσα σε λίγα λεπτά, μετατρέποντας την οδό Τενόρου σε σκηνικό βγαλμένο από ταινία…
Την ίδια ώρα, λίγα τετράγωνα παρακάτω, στην οδό Κωνσταντίνου Αθανάτου, μία καφετέρια συγγενικού προσώπου του αστυνομικού, τυλίχθηκε στις φλόγες, από άγνωστη ακόμα αιτία.

Όλα πάντως δείχνουν εμπρησμό.

Στις 1.30 τα ξημερώματα ακόμα ένα όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες, αυτή τη φορά στου Ζωγράφου. Στην ίδια περιοχή, στην οδό Λοχαγού Ξυρογιάννη, στόχος εμπρηστών έπεσαν και δύο μοτοποδήλατα.

Στο σημείο επιχείρησαν εννέα πυροσβέστες με δύο οχήματα.

Εμπρησμός αυτοκινήτου σημειώθηκε τα ξημερώματα και στο Κερατσίνι και συγκεκριμένα στην οδό Διγενή Ακρίτα και Κομνηνών.

Στο σημείο επιχείρησαν έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα.

epoli

 
«Να δικαιωθεί η ψυχή του παιδιού» ζητάει ο πατέρας του 25χρονου Νάσου Καρανίκα που έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα της Τετάρτης όταν οδηγός πολυτελούς αυτοκινήτου τον χτύπησε και τον εγκατέλειψε στην άσφαλτο.

Ο κ. Καρανίκας μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 ανέφερε μεταξύ άλλων: «Πήρα τεράστια δύναμη με αυτό που συνέβη χθες γι΄αυτό τον δολοφόνο. Δεν τον θεωρώ άνθρωπο, είναι δολοφόνος. Το χειρότερο που είπε είναι ότι δεν κατάλαβα τι έκανα. Αφού δεν κατάλαβε τι έκανε, τι σοκ έπαθε; Ότι τρακάρισε ένα ντουβάρι, γιατί μας κοροϊοδεύει;

Όταν ένας άνθρωπος παθαίνει σοκ δεν κινείται έτσι… βγαίνει από το αυτοκίνητο και σωριάζεται στο έδαφος. Ήξερε πάρα πολύ καλά τι έκανε. Αν ερχόταν ασθενοφόρο νωρίς, αν καθόταν εκεί, το παιδί μου μπορεί να ζούσε».

Μιλώντας για το παιδί του που τόσο άδικα έχασε, ο κ. Καρανίκας είπε:

Ο πατέρας του αδικοχαμένου 25χρονου δήλωσε ακόμα: «Ο Νάσος ήταν ένα παιδί σεβάσμιο, κοινωνικό και για να το διαπιστώσετε μπορείτε να ρωτήσετε όλη την Ηλιούπολη.

karanikas corvette glyfadaΘέλω δικαίωση, δεν θέλω να δω αυτόν τον δολοφόνο. Αυτές τις οικογένειες δεν τις ενδιαφέρει καν ο πόνος ή αν σκότωσαν παιδί. Αυτοί έχουν μάθει να κάνουν τα πάντα με τα λεφτά, δεν έχουν αισθήματα. Πήρα δύναμη γιατί χθες τον έπιασαν.

Ημουν σε αναμμένα κάρβουνα και έλεγα δεν θα μπορέσουν να τον πιάσουν. Η μητέρα του δεν έχει συνέλθει ακόμα. Θέλω να είστε μαζί μου, να μην κρυφτεί το θέμα. Ο Θανάσης μου μού φωνάζει, μου δίνει δύναμη».

Ετοιμαζόταν να παντρευτεί

Συγκλονιστικά είναι τα όσα είπε φίλος της οικογένειας του 25χρονου μοτοσικλετιστή που τόσο άδικα έφυγε από τη ζωή σε τροχαίο στη Γλυφάδα όταν παρασύρθηκε από τη μαύρη Corvette που οδηγούσε 40χρονος.

Ο Σταύρος Καψαλακης, είπε στην εκπομπή “Μαζί σου” στον ΣΚΑΪ: «Ο σοκαρισμένος άγγελος του θανάτου – γιατί έτσι φαίνεται να είναι ο κύριος αυτός – εμφανίστηκε και προφανώς είναι ακόμη σε σοκ, δεν εξηγείται διαφορετικά. Εμείς τι να πούμε τώρα; Εμείς επαφιόμεθα από εδώ και πέρα στη Δικαιοσύνη που πιστεύω θα κάνει τη δουλειά της. Γιατί ξέρουμε ότι εκτός από πρόεδροι , εισαγγελείς και ό,τι άλλο είναι και γονείς. Θα πρέπει λοιπόν να έρθουν έστω για ένα δευτερόλεπτο στη θέση αυτών των γονέων και να αντιληφθούν πόσο μεγάλο είναι αυτό που έγινε.

Ξέρετε κάτι, το να μεγαλώνεις ένα παιδί, να το βλέπεις, να το καμαρώνεις, να κάνεις όνειρα ότι θα το δεις γαμπρό – ετοιμαζόταν να παντρευτεί – έκανε όνειρα, και ξαφνικά τι. Έρχεται αυτός ο διάολος με μια μαύρη Corvette – πώς να το χαρακτηρίσω και γω δεν ξέρω και κόβει το νήμα της ζωής του παιδιού. Δεν έχουμε ούτε ικανοποίηση. Έχουμε ένα απέραντο κενό μέσα μας.

Και περιμένουμε από τώρα και στο εξής να δούμε πως θα λειτουργήσουν τα πράγματα. Ξέρουμε πάρα πολύ καλά πως λειτουργεί το σύστημα και οι νόμοι δυστυχώς και ξέρουμε ότι ενδεχομένως αύριο μεθαύριο να τον δούμε να είναι έξω ελεύθερος για να κλείσει και ένα άλλο σπίτι».

Τροχαίο δυστύχημα Γλυφάδας: Εμφανίστηκε στην τροχαία Ελληνικού ο δράστης οδηγός - Tι κατέθεσε - Αφέθηκε ελεύθερος

Πολλά τα αναπάντητα ερωτήματα για το πώς έχασε τη ζωή του ο 25χρονος Νάσος Καρανίκας, από την μαύρη Corvette, σε τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης.

Περισσότερα Άρθρα...